Ahoj,delal jsem rezervaci letu na Finnair, economy standard (s rezervaci mist). Lety jsou berlin-london-chicago, berlin-london provozuje BA a london-chicago AA. Snazim se udelat rezervaci mist ale.. Finnair mne presmeruje na BA. British A. pisou ze je potreba rezervace na AA pac let provozujou oni a jestli chci presmerovat na stranku rezervace. Kdyz na to kliknu dostanu se zpatky na Finnair kde se pise ze Finnair mi nemuzou prodat / provest rezervaci mista na tento let. Kdyz chci vyhledat let podle rezervation number na AA tak mi pise ze jsem zadal spatny rezervation number (stejny jako funguje na Finnair a BB). Mate s tim nekdo zkusenost? Kde a jak mam provest tu rezervaci nebo na koho se obratit? BA? AA? Finnair?Diks za radu.  .

Rezervace mista Finnair - BA - AA

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

8 reakcí

Ahoj,


delal jsem rezervaci letu na Finnair, economy standard (s rezervaci mist). Lety jsou berlin-london-chicago, berlin-london provozuje BA a london-chicago AA. Snazim se udelat rezervaci mist ale.. Finnair mne presmeruje na BA. British A. pisou ze je potreba rezervace na AA pac let provozujou oni a jestli chci presmerovat na stranku rezervace. Kdyz na to kliknu dostanu se zpatky na Finnair kde se pise ze Finnair mi nemuzou prodat / provest rezervaci mista na tento let. Kdyz chci vyhledat let podle rezervation number na AA tak mi pise ze jsem zadal spatny rezervation number (stejny jako funguje na Finnair a BB). 



Mate s tim nekdo zkusenost? Kde a jak mam provest tu rezervaci nebo na koho se obratit? BA? AA? Finnair?


Diks za radu.

0

A v letence máš jen jeden rezervační kód? Já mám zkušenost, že v těchto případech těch kódů může být několik. Bylo by to něco jako AA/(kód).

0 Citovat

Tomu se říká seamless travel...

Obrátit se asi není kam, protože v nejnižším tarifu se z přiděleného místa stejně nikam, bez poplatku za změnu sedačky, nehneš.

0 Citovat

@Liborek Koukám ale nikde nic takové nevidím. Ani v emailu of Finnairu ani v Booking manage. Všude jsou pak napsáno jenom čísla letů.


@Petr76 no to mi říkej... no ale vzhledme k tomu, že v tarifu mám výběr sedačky (mám to napsané i v emailu od finnairu s potvrzením rezervace) tak bych čekal, že si ji někde vyberu. Standardně, jak to je třeba u Austrianu a pod.
0 Citovat

Rezervační kódy jednotlivých aerolinek bys měl být schopen dohledat na webu AA nebo BA, popř. zavolej na 225 376 447 což je zákaznický servis AA a tam by ti měli být schopni sdělit aspoň kód AA letu do Chicaga.

0 Citovat

Wohooo, tak se to povedlo! Na webu AA pres ten formular na hlavni strance to nejde ale pres tady to: https://www.aa.com/reservations/...tionAccess

 se mi povedlo dostat k me rezervaci a jde pres to zvolit mista. Diky moc za rady a nasmerovani!
0 Citovat

Akorat sem ti chtel napsat, ze jsem stejny problem resil loni (IB codeshare pro AA) - nakonec jsem cast letu zarezervoval pres AA.com a zbytek telefonicky pres call centrum Iberie..


Resil jsem to asi dva dny, je to hroznej bordel :)
0 Citovat

Je to nestkutecny bordel.. Mam vyhrano zatim jenom z casti... Ted se snazim o rezervaci mist na letu ktery provozuje BA (zpatecny let) a tam to zase nejde... BA mne presmeruji na Finnair a Finnair mne posilaji na BA...

0 Citovat

Ptal jsem se na chatu FA, prý to u nich ještě není "updated" a přes FA to půjde rezervovat až někdy v létě. Pokud to chci teď tak se mám obrátit na customer care BA... Chjo... zlatý Austrian...

0
8 reakcí