Ahoj Dave, chtěli by jsme 20.12.2014 plus, mínus dva dni letět do Bangkoku na 18 dní. Jak hledáme tak hledáme ale v toto datum tam ještě nejsou žádné odlety. Myslíte, že máme ještě čekat ? Děkuji za info. .

Letenky do Bangkoku

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

22 reakcí

Ahoj Dave,

chtěli by jsme 20.12.2014 plus, mínus dva dni letět do Bangkoku na 18 dní.
Jak hledáme tak hledáme ale v toto datum tam ještě nejsou žádné odlety.
Myslíte, že máme ještě čekat ?

Děkuji za info.smiley

0

Zdravím.

Odletů bude určitě hodně, různé společnosti, z různých letišť atd. Ale dobré ceny a akční nabídky přes Vánoce nečekejte, je to nejdražší doba roku, jak pro letecké společnosti, tak pro ubytovací zařízení. Musíš specifikovat, odkud chceš letět a jakou cenu si tak představuješ. Pod 15 tisíc bych s tím nepočítal

0 Citovat

Aktuálně jsou velmi slušné letenky z Mnichova s Qatar Airways, odlety 17 a 18.prosince, návrat 10. nebo 11. ledna za 830 - 900 USD (= cca 17-18 tis. Kč) ale počet míst je omezen... nebo pak jak radí kolega, čekat a vyhlížet. Spíš bych ale spoléhal na chybové tarify nebo na velké štěstí, s regulérními akcemi bych moc nepočítal, objevují se na vánoční termíny spíš výjimečně

0 Citovat

maximum co bychom dali za letenku je 16 500 Kč.
Nevíme co dělat, protože když nebude takováhle ponuka tak nikam nepůjdeme a z tohoto roku mnět nic nebudeme. Protože bychom chtěli jet buď teď v létě nebo v zimě, léto již utíká tak nevíme zda čekat, nechceme být doma i v létě i v zimě.
Dřív jak 17.12.2014 jít nemůžeme jelikož studujeme a máme zápočtové období.
Další podmínkou je vrátit se nejpozději 7.1.2015 protože nám 8.1.2015 začíná zkouškové období.
Přemýšlíme na odložení Thajska únor 2016 kdy budeme mít po škole.

0 Citovat

Rozumím, není to jednoduché. Ale bohužel Vánoce jsou období, kdy turisté z celého světa míří za teplem do jihovýchodní Asie a proto jsou ceny i obsazenost letů úplně mimo. Odlety listopad, začátek prosince a návrat před vánoci seženete určitě za mnohem zajímavější ceny, ale jak sami říkáte, nemůžete kvůli zápočtům. A co si naplánovat zkoušky tak, abyste stihli oboje? Můžete si naplánovat zkoušky na začátek ledna a třeba 20.leden - 5.únor odletět do tepla... letenky už budou za lepší ceny, ubytování také, bude krásně teplo... Nebo pak odložit na léto 2015 nebo únor 2016. Obávám se, že letenky pod 16.500 na vánoce neseženete, pokud nebudete mít opravdu hodně štěstí...

0 Citovat

I nad variantou letět kolem 20.1.2015 jsme uvažovali, jenom to asi nestihneme zkoušky jelikož máme hodně zkoušek a na naší škole končí zkouškové až kolem 12.2.
Ale děkuji Vám za všechny cenné informace, asi budeme zvažovat až nad tím únorem 2016 kdy již bude po škole.
Ještě ale počkáme tak dva týdny zda se neobjeví nějaký ty letenky na prosinec a když ne tak odložíme thajsko až po škole.
A jinak kam by jste doporučili v Andamském moři?

0 Citovat

My absolovovali okruh Krabi - Phi Phi - Lanta - Lipe - Tarutao .. záleží co vás láká ( paření, příroda, výlety ) .. doporučuji ostrovy Ko Tarutao a Ko Adang - tam budete skoro sami, jsou to národní parky. Ko Lanta je taková líná, klidná, ideální na půjčení motorky.

0 Citovat

my bychom chtěli jet na phi phi, phuket a koh lantu nebo lipe.
Jinak kdyby se naskytli akciove letenky v terminu od 20.12. do 6.1. do Bangkoku popřípadě do Kuala Lumpur dejte vědět.

0 Citovat

Phuketu jsme se raději dle mnoha rad vyhnuli, tak neporadím, ale každý má jiný pohled. Na Phi Phi doporučuju long beach, případně nějakou odlehlou pláž na severu ( vše dojedete longtail boatem za 80 - 100 bth ). Centrum je relativně hnus a při odlivu jsou zátoky bez vody. Stačí zajít jednou večer na véču a drink. Taky dejte určitě výlety po okolí - usmlouvejte si v přístavu soukromou lodku a vyražte brzy ráno.
Na Lantě jsme bydleli až na jihu a jezdili motorkou - jeďte na jih na maják a nazpět zastavujte na různých plažích, na východě dejte kajaky do mangrovů. Doporučuju výlet po 4 ostrovech i se secret cave a pak na Ko Rok.
Na Ko Lipe je dlouhá 6h cesta lodí za 1700bth - my měli málo času tak jsme do toho šli. Je tam přelidněno, ale doporučuju lodí na Ko Adang ( za 150bth ukecáte zpáteční - je to 500m a odpoledne pro vás přijede ) - tam je pár lidí a krásný koupání. Když už budete na Lipe, tak určitě jeďte na Tarutao - to je zážitek a bez turistů ( varani, prasata, gangy čórujících opic smiley - doporučuji jižní pláž, 800bth krásný ubytko na pláži, je tam jenom 8 bungalovů. Zážitkový výlety na kajaku do krokodýlí jeskyně, návštěva bývalé věznice - natáčela se tam 5 série Survivora. No a přes Pak Baru a Trang se dá celkem rychle a levně dostat do Bangkoku.

0 Citovat

Ahojte,

chtěla jsem se ještě zeptat zda nevíte o nějakých akčních letenkách do Bangkoku/Kuala Lumpur 29.8.2014 do 15.9.2014.
Do jaké oblasti jít kde neprší?

Děkuji za info.

0 Citovat

Ahoj,
co tahle akce: http://bit.ly/1pceqI3
Vyzkoušejte kombinace.

0 Citovat

to né ze Štokholmu..

odlety z Prahy, Vídně nebo Mnichova....

0 Citovat

Ted je akce s Etihad .. salcburg - bangkok - mnichov ... např. termíny 27.9 - 15.9 .. něco přes 11 tis. zadejte si na letusku.cz smiley

0 Citovat

ahoj,
na přelomu září/října 2014 se chystáme do Thajska, proto bych se ráda dozvěděla co nejvíce informací o letenkách, ostrovech a ubytování, současně jestli cena za letenku a ubytování je reálná kolem 20 000,- Předem díky za každou radu:)

0 Citovat

Ahoj,
máš moc otázek najednou smiley Samozřejmě záleží na preferencích a lokalitě. Jestli pojedete na 2 týdny a budete bydlet v bambusových chatkách nebo v hostelech, nebude problém se vejít do 20 tis., i o něco méně... Je to hodně o letenkách. Z Prahy se aktuálně pohybují kolem 14-15 tis. (např. Emirates má teď za 720 USD, což je solidní cena za tuto aerolinku na to že jde o let z Prahy), ale občas jsou různé akce, viz tento příspěvek, kdy letenky z okolních letišť jdou sehnat okolo 11-12 tisíc. Aktuálně třeba trasa Milán-Bangkok-Mnichov lze najít za 591 USD, do milána se dá dostat celkem levně... Rozmysli si tedy na jak dlouho, jaká letiště jsou pro tebe zajímavá, jaký druh a úroveň ubytování chceš a kolik vás bude, pak se dá něco vymyslet smiley

0 Citovat

děkuji za rady, jsme dva a ještě přesně nevíme kam pojedeme, zvažujeme i Kambodžu, nebo Srí Lanku, budeme se asi rozhodovat dle aktuálních cen letenek, spíše jestli není teď nějaká akce na tyto lokality, tady jsem právě narazila na tu Srí Lanku.

0 Citovat

Zdravim,

chystame se v druhe polovine unora na koh samui. Pobyt 2-3 tydny, takze navrat v breznu. Myslite ze prijdou nejake akce na letenky do Bkk na tohle obdobi?

Nasla jsem ted priblizne kolem 15 tis ale kdyz pak vezmu v uvahu jeste prelet z Bkk na koh samui, ktery tak levny neni, jelikoz tam operuje jen bangkok a. A ceny maji dost nahozene. Tak to vyhodne moc nevychazi.

A nepredpokladam ze koupe letenky cele na koh samui vyjde lacino!

Diky za rady, jestli pockat, zda se objevi nejaka akce.. Nebo tip na jine smerovani nez pres BKK

Diky
KatkA

0 Citovat

To nezni tak spatne! A jak to maji se zavazadlem, predpokladam ze jestli se jedna o low cost tak se priplaci! Jinak ty bangkok a. Vychazeji kolem 4000- 5000 kc zalezi na obsazenosti, a ted nevim jestli je to s kufrem ci bez.

Uvidime.. Zatim cekam na nejakou hezkou akci smiley

Diky za tip

0 Citovat

Nok Air má v pondělí (lze rezervovat už teď, zrovna před chvílí jsem kupoval letenky do Chiang Mai) jednodenní akci, kde letenky do Surat Thani vycházejí velmi zajímavě.



smiley http://www.nokair.com/

0 Citovat

Nok Air měl loni (a tuším že stále má) jedno zavazadlo do 15 kg zdarma, více info na webu http://www.nokair.com/contents/journey_ ... nfo/en-US/.

0 Citovat

Odbavené zavazadlo do 15 kg je u Nok Airu i nadále standardně zdarma.

0 Citovat

Dneska jsem na to v praci koukala, ale nechce mi to najit zadny let z Bangkoku..vypada to, ze jsou vyprodany, nebo nejaka chybka na strance.

0 Citovat

No Prave to me zarazilo:) ze na cestu zpet tam jsou...zkousela jsem i brezen a taky nic..možná tam dělají úpravy...protože pochybuju,že by vse bylo full:)

uvidíme..každopádně díky za tip..budu hlídat smiley

0
22 reakcí