Zdravím všechny cestovatele, prosím vás o radu. Věděl by někdo o letence do 8tis na Lanzarote z Prahy, Drazdan nebo Lipska? Co jsem nasel od Raynairu z Frankfurt - hahn se da letet za par kacek, ale naklady za cestu do hahnu z Prahy jsou vysoke. Mate s tim nekdo zkusenost? Děkuji za každou radu.  .

Lanzarote 9/2014

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Zdravím všechny cestovatele, prosím vás o radu. Věděl by někdo o letence do 8tis na Lanzarote z Prahy, Drazdan nebo Lipska?
Co jsem nasel od Raynairu z Frankfurt - hahn se da letet za par kacek, ale naklady za cestu do hahnu z Prahy jsou vysoke. Mate s tim nekdo zkusenost?
Děkuji za každou radu. smiley

0

Ahoj, záleží na termínu, zavazadle a ochotě trávit víc času na cestě za méně peněz. Z Prahy na září 6600,- s 1 přestupem: http://bit.ly/1tlLItU nebo trochu dobrodružněji se 2 přestupy za 5800,- zde: http://bit.ly/1nQ2v6b ... ale jinak vše co jsem našel pod 6 tisíc z Prahy a okolí je s čekáním přes noc. Třeba ještě někdo jiný něco objeví. Další možností je počkat na levnou charterovou letenku s německou CK z Drážďan nebo Lipska, něco se jistě objeví, výhodou je přímý let + zavazadlo v ceně, nevýhodou pevná délka (min. týden).

0 Citovat

Podivej se na lety z Nemecka. Treba tuifly leta z Mnichova a Berlina. Ceny najdes na jejich strankach, pripadne muzes pouzit azair / skyscanner a hledat z "Nemecka" na Lanzarote a najde ti to nejlevnejsi moznosti podle mest. Asi take zalezi jestli potrebujes odbavene zavazadlo, protoze v tom pripade asi odpada let s prestupem, ktery by se ti pri 4 doplatcich za zavazadlo znacne prodrazil.

0
2 reakce