Ahoj, hledám co nejvýhodnější letenku z Larnacy do Budapešti. (jednosměrnou) Příapdně Praha a nebo Vídeň. Potřebuji se dostat do Brna. Mám malej batoh a velký zavazadlo cca 2Okg. Termín by měl být 11. září, asi nejvýhodněji mě zatím vyšlo letět z Wizz Air, aktuálně na 11. září za 59,99€ a připlatit si 35€ za velký zavazadlo. Pokuď jsem to správně pochopil, tak příplatkový zavazadlo je omezený jen váhou a to do 32kg, je to opravdu tak? (Nevím, nikdy jsme s Wizz neletěl) Jen se chci ujistit, že neexistuje levnější varianta a že zavazadlo je omezené jen váhou. Předem díky za odpověď. Radek .

Larnaca -> Home

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

1 reakce

Ahoj,

hledám co nejvýhodnější letenku z Larnacy do Budapešti. (jednosměrnou) Příapdně Praha a nebo Vídeň. Potřebuji se dostat do Brna. Mám malej batoh a velký zavazadlo cca 2Okg. Termín by měl být 11. září, asi nejvýhodněji mě zatím vyšlo letět z Wizz Air, aktuálně na 11. září za 59,99€ a připlatit si 35€ za velký zavazadlo. Pokuď jsem to správně pochopil, tak příplatkový zavazadlo je omezený jen váhou a to do 32kg, je to opravdu tak? (Nevím, nikdy jsme s Wizz neletěl) Jen se chci ujistit, že neexistuje levnější varianta a že zavazadlo je omezené jen váhou. Předem díky za odpověď.

Radek

0

Ahoj Radek, ak by si si vybral WIZZ, tak dnes a zajtra maju 33% zlavu na velku batozinu. Sice male usetrenie, ale predsa - http://wizzair.com/cs-CZ/Search

0
1 reakce