Rad bych znale pozadal o pomoc. Segra bude v Miami v rijnu na 14 dni s pritelem z PRG. Maji tam k dispozici firemni byt a auto. Ale aby netrceli v MIA a okoli celou dobu, nebot tam uz nekolikrat byli, tak by si chteli nekam zaletet na par dni do karibiku. Mate nekdo zkusenosti s necim kam se da dostat za rozumnou cenu do 300 USD zpatecka na osobu? Napadaji me Bahamy, Puerto Rico, Jamajka nebo neco podobneho. Dekuji za pomoc a tipy. .

Kam z MIA na 3-4 dny

Založil ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Rad bych znale pozadal o pomoc. Segra bude v Miami v rijnu na 14 dni s pritelem z PRG. Maji tam k dispozici firemni byt a auto. Ale aby netrceli v MIA a okoli celou dobu, nebot tam uz nekolikrat byli, tak by si chteli nekam zaletet na par dni do karibiku. Mate nekdo zkusenosti s necim kam se da dostat za rozumnou cenu do 300 USD zpatecka na osobu? Napadaji me Bahamy, Puerto Rico, Jamajka nebo neco podobneho.
Dekuji za pomoc a tipy.

0

Miami Airport je hub pro létání do Karibiku a Jižní Ameriky, takže s letenkami nebude problém. Záleží jaký máte rozpočet, svělé jsou hotelové resorty z řetězce Sandals (http://www.sandals.com/), mají resorty na Jamajce, Svaté Lucii, Grenadě, Bahamách, Antigue a Barbadosu. Co jsem slyšel, tak Antigua jako ostrov obecně nic moc. Výhodou Sandals je, že je to pouze pro páry bez dětí, takže svatý klid bez řevu a pobíhání smiley

Za sebe dva tipy - jednak celkem zajímavý právě na pár dní je Saint Martin, ostrov známý díky přistávací dráze těsně u moře. Ostrov je na půl holandský resp. spíš americký a druhá půlka je francouzská. Byl jsem tam týden, což už je možná zbytečně dlouho, ale na 3-4 dny imho super. Je možné pronajmout si nějaký domek (my jsme pronajímali přes http://gobeach.com/), určitě auto. Udělat nějaké výlety po ostrově, trocha toho koupání, vočíhnout letadla a tak.

Druhý tip - Punta Cana (http://www.puntacana.net/) v Dominkánské republice. Ubytování všech kategorií včetně all-inclusive hotelů opravdu na úrovni, poměrně zajímavé je to, že tam jezdí lidé z celého světa - jak z Kanady/USA, tak z Evropy a i Jižní Ameriky. Kromě koupačky je možné podniknout plno výletů do okolí, aktivity typu zipline v "džungli", atd.

0 Citovat

Ahoj, je mozny si i vyjet na zaoceanske lodi, Bahama cruise je na 3 dny. U Miami Beach na Washington a Collins Ave. je plno booking agentur. Tyhle plavby se vyplati kupovat az na posledni chvili, pak se da dostat i pod tech 300 USD na osobu.

0 Citovat

My jsme si v roce 2011 "odskočili" z Miami na 4 dny na Bahamy. Měli jsme zpáteční letenku z Fort Lauderdale do Nassau za 276 USD s leteckou společností Spirit Airlines. Bylo to v červenci a letenky jsme kupovali v květnu. Bahamy jsou super i z toho pohledu, že jsou v podstatě za rohem, takže let trval jen 45 minut. Určitě můžu doporučit.

0 Citovat

Řeším stejny problem i kdyz v listopadu. Jsou v podstatě dvě možnosti, bud loď a to se za 3-4 dny nic moc daleko nepodivas a nebo letadlo. Spravně tady bylo zmíněno i blízké letiště ve Fort Lauderdale. Odtamtud litá Spirit Airlines naprimo do Karibiku. Bracha takhle letěl letos v únoru do Cancunu za cca 300,-.
Jinak letenky dost podražily, ted pokud poletis s normální ( nenizkorozpoctovou) leteckou společnosti, budes rad, kdyz letenku poridis kolem 400,-. Jeden příklad za všechny: loni let Miami Aruba se Surinam airways za cca 320,- letos ten samy za 470,-.

0
4 reakce