Tak to je docela zajimava zprava  ,ze by to Unucka tusil ,kdyz  vymyslel tu spolupraci  s LOTEM ? A Warsawu kazdy  den.   Ze by se z Mosnova zacalo litat  do sveta ?  To byl kdysi takovy  forek  Ostrava  pri Cadci   -) ,tak ted  by to mohlo byt Ostrava pri Warsawe  a s Condorem do Karibiku  ,Indicky ocean ...to by Pragl  puknul zavisti  -))) Jen tech 50 letadadel Condoru bude treba  jeste vylepsit  -) https://zdopravy.cz/polsky-lot-k...ook-40845/  .

LOT kupuje CONDOR

Založil ve fóru Letecké společnosti

2 reakce

Tak to je docela zajimava zprava  ,ze by to Unucka tusil ,kdyz  vymyslel tu spolupraci  s LOTEM ? A Warsawu kazdy  den.   Ze by se z Mosnova zacalo litat  do sveta ? 

To byl kdysi takovy  forek  Ostrava  pri Cadci   -) ,tak ted  by to mohlo byt Ostrava pri Warsawe  a s Condorem do Karibiku  ,Indicky ocean ...to by Pragl  puknul zavisti  -)))

Jen tech 50 letadadel Condoru bude treba  jeste vylepsit  -)

https://zdopravy.cz/polsky-lot-k...ook-40845/


0

Dekuji za zpravu. Kamarad si koupil letenky do Karibiku na brezen, tak zda se poleti. Diky!

0 Citovat

Tak  koncepce podle vseho zustava stejna , charterove lety , nemci dali pokracovani zelenou , ze jim dali financni  injekci , Je jen otazka .zda to neni pro polaky   prilis velke sousto , hlavni nebezpeci  vidim v zastaralem  letovem parku Condoru , nevim jak na tom je LOT s  temi  80 letadly . Pokud vim , renome Condoru nebylo na charterech nijak valne ,ale priznavam ze  jsem si jen vsimnul velkych zpozdeni na letistich  ,neletel jsem s nimi ..

V soucasne situaci to ale vidim jako lepsi , nez  kdyz padaly ceny letenek  mimo  Evropu do podezrele  levnych hodnot ( jeste pres vanocemi , Spis bych  videl upravu odletovych hodin  mozna i nejakeho toho dne , v zavislosti na potrebach LOTU  ne ,jako vyslovenou obavu ze let bude uplne zrusen

Kam konkretne ma  kamarad let a  odkud ?  Z  Nemecka si nemyslim ze  se bude letama nejak extra hybat  ,alespon ne  u toho co uz je rozjete  tedy zimni lety  do konce brezna...Klidne bych se i  zeptal na ten konkretni let  jestli se neco meni 

0
2 reakce