Ahoj, letíme v druhé půlce června do Jerevanu, nějaký tip, jak se dostat i s 20 kg batohem pod 3000/osobu za jednosměrnou letenku (zpět letíme z Gruzie)? Zatím to vypadá, že nejlevnější je let z Vídně s Wizz (100 Eur + zavazadlo). Nějaká zkušenost na výhodnější? Klidně může být i se stopem někde v Itálii, nebo nějaká jiná kombinace (max. 1 přestup). Díky za případné tipy, rady, zkušenosti.  .

Arménie v červnu

Založil ve fóru Hledám letenku

7 reakcí

Ahoj, letíme v druhé půlce června do Jerevanu, nějaký tip, jak se dostat i s 20 kg batohem pod 3000/osobu za jednosměrnou letenku (zpět letíme z Gruzie)? Zatím to vypadá, že nejlevnější je let z Vídně s Wizz (100 Eur + zavazadlo). Nějaká zkušenost na výhodnější? Klidně může být i se stopem někde v Itálii, nebo nějaká jiná kombinace (max. 1 přestup). Díky za případné tipy, rady, zkušenosti.

0

Vzhledem k mému bydlišti často využívám Berlin Schonefeld ( pomerně snadno dostupný). Odtud  je přímý let Ryanair  např. 16.6.  za cenu 110 EUR v tarifu  Plus ( zavazadlo 20 kg atd...) 13.6. byla cena ještě nižší...

0 Citovat

Prima, mrknu se i na Berlín, tam jsem už chvíli nebyl. Děkuji.

0 Citovat

Ryanair lítá z Berlína do Jerevanu a z Memningenu do Gyumri, Wizzair z Vídně do Jerevanu.

0 Citovat

Do Gyumri to bývá za pár korun...

0 Citovat

Děkuji všem. Na radu od Brouka jsem rovnou pořídil let z Berlína. Zkusím se zeptat ještě na zpáteční let. Nějaký tip na výhodný let 6.-7.7. z Gruzie z Kutaisi někam do okolí ČR či okolních států?

0 Citovat

Vidím třeba 7.7. Kutaisi - Katowice s Wizzem za  1500 Kč  bez WDC

0 Citovat

Ano, tento let se nám zatím také líbí nejvíce. Děkuji.

0
7 reakcí