Ahoj, jelikož nejsem moc zkušený cestovatel, tak bych se Vás chtěl zeptat na zkušenosti s letenkami z Prahy (Vídně) do L.A. Můj termín cesty je bohužel pevně daný a to v termínu 10.7.-24.7. +- 1 den. Vím, že na toto období budou letenky dražší než na jaro/podzim ale přesto bych se Vás chtěl zeptat, jestli nevíte v jaký termín je nejlépe letenky kupovat. Momentálně se ceny pohybují okolo 26 tis. kč bez zavazadel což mi přijde i na sezonu vyšší cena. Myslíte, že je lepší ještě počkat, že cena půjde dolů nebo už je naopak pozdě? Díky za všechny tipy a informace.  .

Letenka Praha - Los Angeles v červenci 2020

Založil ve fóru Hledám letenku

5 reakcí

Ahoj, jelikož nejsem moc zkušený cestovatel, tak bych se Vás chtěl zeptat na zkušenosti s letenkami z Prahy (Vídně) do L.A. Můj termín cesty je bohužel pevně daný a to v termínu 10.7.-24.7. +- 1 den. Vím, že na toto období budou letenky dražší než na jaro/podzim ale přesto bych se Vás chtěl zeptat, jestli nevíte v jaký termín je nejlépe letenky kupovat. Momentálně se ceny pohybují okolo 26 tis. kč bez zavazadel což mi přijde i na sezonu vyšší cena. Myslíte, že je lepší ještě počkat, že cena půjde dolů nebo už je naopak pozdě? Díky za všechny tipy a informace.

0

Akcí do USA bývá celkem dost. Problém je ale s tím fixním datem. Výš to nejspíš nepůjde.

0 Citovat

Akcí do USA bývá dost, ale obvykle ne na červenec a srpen. Cena 26k je ale i na sezónu dost vysoká. 

0 Citovat

tak leťte odjinud, třeba z Mnichova. Tam je větší konkurence. Např. Iberia za 10.7k (10.7.-23.7.)

0 Citovat

Pokud nejsi limitován Vídní protože to máš blízko, tak rozhodně levnější letenky najdeš z Frankfurtu, Mnichova, Berlína.

0 Citovat

Děkuji za tipy. Ten Mnichov mě nenapadl, přemýšlím, že využiju let se Singapore Airlines, který vychází na cca 20 tis. se zavazadly z Prahy. Ikdyž to mezipřistání v NY je z hlediska času (ani moc ani málo) nepraktické. 

0
5 reakcí