Fajnová cena na ostrov Kefalonia, zpáteční letenka za 30 EUR, PB je za 10 EUR/směr https://bit.ly/vie-efl  .

[FR] Vídeň - Kefalonie 805 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

7 reakcí

Fajnová cena na ostrov Kefalonia, zpáteční letenka za 30 EUR, PB je za 10 EUR/směr

https://bit.ly/vie-efl


vie-efl.png

0

Hmm škoda, že už mám koupenou Krétu, jinak bych do toho šla hned, Kefalonia je totiž NEJ.

0 Citovat

Dáš obojí :D

0 Citovat

Což o to, já bych to dala, ale chlap už nemá dovču :-(  A to jsou ještě letenky do Gdaňsku  za 8,99éček a to mě láká :-)

0 Citovat

No já jsem zjistil, že nejde absolvovat všechno. Teď je tolik levných letenek do spousty míst, které kdyby se objevily třeba vloni, tak člověk nepřemýšlí a kupuje, ale bohužel, díky tomu množství nabídek je dnes nutno leccos oželet. Jasně, bolí to, ale já věřím, že i v budoucnu tu budou podobné možnosti. :-)

0 Citovat

Mám to stejné, trhá mi to srdce, když vidím, kolik toho všude je. Taky je to o tom, že člověk trošku čeká něco “nového”, že bude všude méně lidí, že v podstatě zažije takovou dovolenou, která je opravdu jednou za život. 

Ty levné letenky jsem někdy před dvěma měsíci někde tady v diskuzi předpovídal. Že budou takové ceny, o kterých se nám v předchozích letech vůbec nesnilo... 

0 Citovat

Tak já ten Gdaňsk na prodloužený víkend v září vzala, busem tam z čtvrtka na pátek  (už dloho jsem neříkala, že busem tak dlouho nikam nejedu :-D) ,v pondělí zpět letecky, na silvestra Švédsko a letos konec :-) ale je to fakt hrozný, takový lákadla všude kolem, i když je teda pravda, že mi zatím ani jeden let, co jsem koupila po tom bláznovství s Covidem, nevyšel, buď zrušeno nebo přesunuto, takže uvidíme, co z toho vlastně nakonec letos klapne.

0 Citovat

Já mám jiný pocit. Mě i přes bombastické ceny prakticky nic neláká :D Dlouhé rotace, cesty do Vídně a na těch nejzajímavějších místech jsem už byl. A nedávno. Přesto jsem vzal na srpen onen Gdaňsk a Alicante. Na příští rok mám taky slušnou lowcost sbírku, ale to je z většiny non-schengen - Jerevany, Maroka a spol.

0
7 reakcí