Kombinace dvou jednosměrných letenek přes G2G z Google Flights, vzhledem k výši slevy nemá cenu řešit pověst prodejce :-D Poplatek není u žádné platební metody! Možno aplikovat na další destinace z Katovic, přímé prázdninové lety z KTW:  SPU, KGS, RHO, ZTH, HER, CHQ, SKG, BOJ, PMI Katovice - Heraklion https://flights.app.goo.gl/pcc38 Heraklion - Katovice https://flights.app.goo.gl/wtwEy  .

[LO] Katovice - Heráklion 689 Kč RT

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

5 reakcí

Kombinace dvou jednosměrných letenek přes G2G z Google Flights, vzhledem k výši slevy nemá cenu řešit pověst prodejce :-D Poplatek není u žádné platební metody!

Možno aplikovat na další destinace z Katovic, přímé prázdninové lety z KTW: 

SPU, KGS, RHO, ZTH, HER, CHQ, SKG, BOJ, PMI

Katovice - Heraklion https://flights.app.goo.gl/pcc38

Heraklion - Katovice https://flights.app.goo.gl/wtwEy


ktw-her.png
her-ktw.png

0

Nemáš náhodou trochu strach cokoliv kupovat u Lotu? Docela dost se spekuluje o řízeném bankrotu, lidé na pl foréch si stěžují na infolinku čekání 3 a více hodin, když se dívám pravidelně na mé oblíbené KTW a KRK jediný kdo tam postupně vymetá pavouky je Wizzair ostatní stále spí.

Nedávno přišel uživatelům email, že všechný lety LOTu jsou do  31.08 zrušeny.

https://www.money.pl/gospodarka/...3345a.html

0 Citovat

Myslím, že ta cena je tak nízká, že i kdyby se let nekonal, tak se z toho nepo*eru. V propadlých letenkách jsem za svůj život nechal už desetitisíce. 

Ta zpráva o zrušených letech byla nějaká systémová chyba. Naplánované lety se uskuteční normálně podle letového řádu. 

V každém případě brát ubytko jen s možností storna, ale to snad není potřeba nikomu vysvětlovat.

0 Citovat

Já bych si přisadil a doporučil se zaměřit i na datum, dokdy je storno. Bývají tam ohromné rozdíly - od měsíce do 18:00 dne zahájení pobytu. 

0 Citovat

@Lukáš Horák Tak asi jak co LOT vrátil. Lety do Palangy jsou bohužel fakt zrušené do 2.9. :-(

0 Citovat

Černý Petr asi padl na destinace, které nejsou pro LOT klíčové. Koukám, že většinu běžných linek LOT minimálně přes léto obslouží, včetně Pobaltí (hlavní letiště). 

0
5 reakcí