Tohle sice není úplný hit, jako se tu občas objevují, ale vzhledem k dopravci a destinacím to stojí za pozornost. Aegean mají 30 % slevu na všechny lety do Řecka s přestupem, to znamená na vybrané ostrovy, kam lety navazují. Osobně jsem koupil Santorini na září za 130 €, se zapsaným zavazadlem je to 160 € za zpáteční. Mykonos za stejné ceny. Komu se nechce do Vídně za Wizzem, který ho stejně zkasíruje za kufry a sezení tolik, že to vyjde s dopravou do Vídně podobně, mohl by tuhle akci ocenit. Aegean je taky známý výbornými službami na palubě. Co jsem koukal na další, takový Heraklion je na druhou půlku srpna a září za 120 € za r/t, Chania 126, Rhodos taky 126. Ve srovnání se Smartwings úplně bezkonkurenční. I na prázdniny má Aegean citelně nižší ceny.  .

Aegean - řecké ostrovy z Prahy okolo 150 € za r/t

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

4 reakce

Tohle sice není úplný hit, jako se tu občas objevují, ale vzhledem k dopravci a destinacím to stojí za pozornost. Aegean mají 30 % slevu na všechny lety do Řecka s přestupem, to znamená na vybrané ostrovy, kam lety navazují. Osobně jsem koupil Santorini na září za 130 €, se zapsaným zavazadlem je to 160 € za zpáteční. Mykonos za stejné ceny.

Komu se nechce do Vídně za Wizzem, který ho stejně zkasíruje za kufry a sezení tolik, že to vyjde s dopravou do Vídně podobně, mohl by tuhle akci ocenit. Aegean je taky známý výbornými službami na palubě.

Co jsem koukal na další, takový Heraklion je na druhou půlku srpna a září za 120 € za r/t, Chania 126, Rhodos taky 126. Ve srovnání se Smartwings úplně bezkonkurenční. I na prázdniny má Aegean citelně nižší ceny.

0

Díky za info, docela dobrý. Jen mi to nechce najít letenku na CFU což naprosto nechápu.. Aegean tam lítá. Píše mi to vždy nějaký nesmysly.


0 Citovat

mig22 napsal(a):

Díky za info, docela dobrý. Jen mi to nechce najít letenku na CFU což naprosto nechápu.. Aegean tam lítá. Píše mi to vždy nějaký nesmysly.

Asi lety nenavazují, cestou tam je přílet do Athén v 21:15, takže je potřeba, aby na ostrovy něco letělo pozdě večer. Ale měla by jít koupit aspoň jednosměrná letenka na cestu zpět, kdyby člověk cestu tam přetrpěl s Ryanem nebo Smartwings :)

0 Citovat

asi to tak vypadá, jo ta zpět je, koukám fakt dobrá cena. Takže jí asi koupím a cestu tam ještě vymyslím. S Aegeanem za ty Prachy to je paráda!

0 Citovat

Maji to nejake dojebane. At hledam, jak hledam lety Praha -Santorini na zari ani tuk. To stejny Mykonos.

0
4 reakce