Ahoj, poradili byste mi prosím nejlevnější letecky spoj (Praha+ blízká odletová letiště) do Genoa (itálie) s odletem 14.10.2014 v ranních hodinách (potřebujeme tam být do 14h.) Jsme 4 osoby (2dosp.+2děti). Zpět odlet z Genoa 25.10.2014 v odpoledních hodinách(neurčeno). Moc děkuji .

Sháním letenku do Genoa s odletem v říjnu 2014

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Ahoj, poradili byste mi prosím nejlevnější letecky spoj (Praha+ blízká odletová letiště) do Genoa (itálie) s odletem 14.10.2014 v ranních hodinách (potřebujeme tam být do 14h.) Jsme 4 osoby (2dosp.+2děti). Zpět odlet z Genoa 25.10.2014 v odpoledních hodinách(neurčeno). Moc děkuji

0

Ahoj Pavlíno,
nejlevněji vychází let z Mnichova se společností Lufthansa (lufthansa.com). Akorát je tam návrat dopoledne. Odpolední (levný) je již vyprodán.

0 Citovat

Ahoj, díky za odpověď, lufthansa je asi dost drahá, myslela jsem spíše levné nízkonákladové, není to zase tak daleko autem, ale kdyby byl levný spoj, určitě letět.

0 Citovat

Ahoj Pavlíno,
Luftahnsa (1h15min) létá přímo a cena za 4 letenky je 15 tisic +. Dá se ušetřit ještě odletem v odpoledních hodinách o den dříve.

0 Citovat

Není výhodnější letět do Milána nebo Bergama a následně dojet zbylých 150 km vlakem? Přijde mi to jako finančně nejvýhodnější varianta pro odlety z Prahy? Ceny jsem nezjišťoval

0 Citovat

Pavlino,
levnejsi alternativa nez Mnichov asi nebude. Dalsi moznost je letet do Milana, coz uz by nemuselo byt tak drahe a jet do Janova vlakem. To bude urcite levnejsi kombinace nez vlak/bus do Mnichova a pak letet.
Dival jsem se jen na spojeni tam. Ranni let s CSA na Malpensu vychazi asi na 50 euro za osobu. Vlak z Milana do Janova jede hodinu a pul az 2 a stoji 9 euro za Intercity a min za regionalni. A prihod neco za dopravu z Malpensy a jsi +/- na 70 euro za osobu a jeden smer. Muzes alespon priblizne porovnat a autem.

0 Citovat

Tipuju, ze do janova se chcete dostat kvuli lodi? smiley My toto absolvovali jako let do Milana, kam jsou jedny z nejlevnejsich letenek a pak vlakem, coz bylo nejakych tusim 30-40 EUR... pokud mate moznost autem, tak bych urcite jel ve 4 autem, jelikoz i s nejlevnejsimi letenkami, kde budete muset platit za zavazadla a vlak se pod nejakych 14 s vlakem z letiste atd nedostanete

0
6 reakcí