Ahoj, sháním 2 letenky do Cancunu a zpátky v období duben 2015! Měl by prosím někdo nějaký tip? Předem moc díky  .

Letenky Cancun

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Ahoj,
sháním 2 letenky do Cancunu a zpátky v období duben 2015! Měl by prosím někdo nějaký tip?

Předem moc díky smiley

0

Charter z Nemecka, ve tvem obdobi toho leta pozehnane a da se dostat na ceny mezi 200 - 300 euro.. A pockal bych na LM, ted se podle me pod 15 000 czk nedostanes..

0 Citovat

Díky, máte prosím tip, kde tyto letenky nejlépe hledat?

0 Citovat

http://bit.ly/Q9Roq6
http://www.ltur.com/de/superlastminute/flug
http://www.lturfly.com/lturfly/index.lt ... ountryList

0 Citovat

V lednu, únoru a březnu lze ulovit let Hamburg - Cancún zpátečku za 350 eur, na 1,2,3 týdny. My jsme tam tak cestovali s TUI. K tomu dopor. při obj.letenky si vzít víc než výhodně DB/vlak/ z CZ hranic do HAM a zpět.
(Jiná věc je, co tam? - Cancún a 150km kolem je turist.průmysl a ne typické Mexiko, ubytování v dostupných místech je 7x - 8x dražší než třeba na plážích Pacifiku /Mazunte, Zipolite/mezi Puerto Escondido-Puerto Angel/ Na pyramidy v Tulumu a Chichen Itzá/kt.spíš připomíná Matějskou pouť/ se budete dívat z jen z zpoza provazů z bílých cestiček spolu s hordama fotících se rusů, američanů apod. Prolézt se dá až Uxmal (cca 300km od Cancúnu u Méridy) a bez davů. S velkými pyramid.komplexy u Mexico city(Teotihuacán) a Oaxaca(Monte Albán) kde po nich můžete šplhat, honit se či meditovat, se to vůbec nedá srovnat. Za úvahu stojí i nedaleká Havana -z Cancúnu je to jen hodina letu na Kubu /lze sehnat i pod 5000Kč zpát./ ale to je celé zase jiná kapitola.

0
4 reakce