Dobrý den, prosím vas potrebovali bychom pomoc s koupou kombinovane dopravy Bangkok-SAmui s air asia. Potrebujeme to na 28.8.2014 proto to tak spechá. Vsechny kolonky zadáme, vsechno v porádku, jen do jedné kolonky s názvem CARD ISSUER - to by mnel byt vydajca karty, nevime co mame napisat. Vydajcu kartu mame podla nas VUB BANKA, kedze tam mame ucet, skusali sme tam pisat aj VISA tez nefunguje. cetli sme u zahranicnych komentaru ze stym maji stejny problem a ze tam museli volat jenomze to by sme se asi nedovolali. Kdyz dáme poslednu kolonku zaplatit, tak se tam neco nacitava a potom nam ukaze EROR platba nemohla probehnout. Stale si myslime ze je to tou kolonkou CARD ISSUER, lebo nic druhe se splest neda. Prosim pomozte nam jak to zaplatit!! Nokair je hrozne drahy. anebo nejake stranky kde se da kombinovana doprava zaplatit? DEKUJU VAM! .

PROSIM O POMOC S KUPOU KOMBINOVANEJ DOPRAVY AIR ASIA na 28.8

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Dobrý den,

prosím vas potrebovali bychom pomoc s koupou kombinovane dopravy Bangkok-SAmui s air asia.
Potrebujeme to na 28.8.2014 proto to tak spechá.
Vsechny kolonky zadáme, vsechno v porádku, jen do jedné kolonky s názvem CARD ISSUER - to by mnel byt vydajca karty, nevime co mame napisat.
Vydajcu kartu mame podla nas VUB BANKA, kedze tam mame ucet, skusali sme tam pisat aj VISA tez nefunguje. cetli sme u zahranicnych komentaru ze stym maji stejny problem a ze tam museli volat jenomze to by sme se asi nedovolali. Kdyz dáme poslednu kolonku zaplatit, tak se tam neco nacitava a potom nam ukaze EROR platba nemohla probehnout. Stale si myslime ze je to tou kolonkou CARD ISSUER, lebo nic druhe se splest neda. Prosim pomozte nam jak to zaplatit!! Nokair je hrozne drahy. anebo nejake stranky kde se da kombinovana doprava zaplatit?
DEKUJU VAM!

0

PROSIM POMOZTE! nechceme jet 16 hodin autobusem na jih.

0 Citovat

Dobrý den Patricie,
vypadá to na technické problémy AA. Pokud máte nastaveny limity + na platbu kartou na internetu + vyplňujete správně CARD ISSUER, je to VUB Banka, tak by mělo být vše v pořádku. Doporučím Vám vyzkoušet jiný prohlížeč: Explorer, Chrome,... FIREFOX mívá problémy. Pokud máte jinou kartu k dispozici, vyzkoušejte jinou.

0 Citovat

Kontrola přes "Card issuer" je tzv. 3D-Secure, zkuste si něco o tom načíst na webu, je to pro zvýšení bezpečnosti, kdy vám vaše banka pošle ověřovací SMS kód. VÚB banka by toto podporovat měla. Jak píše Jarda, opravdu ověřte, že máte povoleny limity, platby kartou na internetu a zadáváte všechny údaje správně. Kdyžtak zkuste ten jiný prohlížeč a v krajní nouzi určitě seženete někoho jiného s platební kartou, kdo Vám to zaplatí a vy mu to obratem pošlete... Hodně štěstí

0 Citovat

dekuju Vám za rady, jiz to mame objednane, zaplatene.
my sme to robili cez prohlizec FIREFOX a kdyz sme zvolili INTERNET EXPLORER tak to slo hned.
DEKUJU VAAAM !!!:)
uz se nemuzeme dockat dovolene:)

0
4 reakce