[0B] Praha - Bukurešť 799 Kč
Z Prahy do Bukurešti v období velikonočních svátků a na další prodloužené víkendy, lze najít až do června (3.-6.6.). Jinak jako u W6 nebo FR v tarifu Light jen malé příruční zavazadlo.
Jen dodám, že teď se dá najít i 7,99€ za jednosměrku. Docela o tom přemýšlím, hodila by se ta věštecká koule :D
Děkuji, dal jsem rodinu na květnový víkend za 80€. To už čekám lepší situaci. A kdyby ne, vyzkouším tu jednu změnu zdarma a posunu na léto.
S tím bych úplně nesouhlasil - jako správná svazačka musíš navštívit Palatul Parlamentului a jeho prohlídku si určitě užiješ - a pak tam mají krásný skanzen v přírodě. Jinak to historické centrum působí jako skanzen 90. let - něco mezi veksláckou Prahou a E55.
Dakujem. Tak som tiez neodolal. Kupene na vikend v polovici Juna za 35€ pre 2 osoby. Uvidime ci s toho nieco bude.
cali napsal(a):Lepší situaci myslíš ohledně Covidu nebo současné mizerné finanční situace Blue Air?
Covid. Už bude jaro, tepleji a více UV záření. Pokud aerolinka zkrachuje, poprvé vyzkouším chargeback u kreditky. A kdyby to stejně nevyšlo, tak ta částka bolet nebude. Větší risk mám u Iberie a Tap Air.
Jako víkendovka na proletění se, super. Odlet z Vídně v sobotu 1.5. a návrat do Prahy v neděli 2.5. za rozumného času...
rovnako som neodolal, sice Bukurest ma nijak nenadchla, ale mozno na jar to bude lepsie :D Najma po tom ako v noci zrusili letenky na jarny Bajkal, tak nemozem byt priebercivy
A jak se teďka těší všichni do Bukurešti...
Necelý rok z5 ještě vyhrávala ankety o nejhnusnější město/kam už nikdy :)
Ale tak samozřejmě Vám to přeju, sám bych taky letěl kdyby to šlo .
@jakob - pred rokom by som aj ja ohrnul nosom.. Ale teraz si nevybries:) na druhú stranu po dlhom čase letenka (ak vyjde) s optimálnym načasovaním letov na víkend.
Skoro som to kupil, ale prebil to Wizz s Vieden - Malaga za 17,98 € RT (dokonca bez WDC) ... cely oktober :)
nazdar, jak je mozne ze chteji za segment pro infanta 20ecek? jsem myslel ze deti do 2 let jsou zdarma..nebo se mylim?:)
dekuji
Jirka
voughne napsal(a):Skoro som to kupil, ale prebil to Wizz s Vieden - Malaga za 17,98 € RT (dokonca bez WDC) ... cely oktober :)
diky za tip, taky jsem koupil :)
Jiri Sindelar napsal(a):nazdar, jak je mozne ze chteji za segment pro infanta 20ecek? jsem myslel ze deti do 2 let jsou zdarma..nebo se mylim?:)
dekuji
Jirka
Infant sa pocita zlava z base fare .. pri tejto akcii je asi base fare 0 a plati sa akoze administrativny poplatok na ktory sa zlava nevztahuje