Ahojte, viem, že tento web sa špecializuje na letenky opačným smerom, ale predsa len to skúšam, či sa tu nenájde niekto, kto by mi vedel poradiť. Som na ročnom pobyte v USA a rada by som išla na Vianoce domov. Žijem v Omahe, ale predpokladám, že cena letenky by sa ešte zvýšila, takže nemám problém s odletom z Chicaga, kam sa môžem dostať Megabusom. Potrebujem sa dostať do Prahy, ale v podstate je mi jedno kde by bola cieľová stanica (Varšava, Viedeň, Berlín....Budapešť nie). Rozmýšľala som aj či nebude lacnejšie ísť do Londýna/Dublinu a potom kúpiť letenku od nízkonákladovku do Prahy, lenže aj tie sú drahé počas Vianoc. Naspäť by som chcela letieť do New Yorku, kde by som chcela stráviť pád dní a z NY/Philadephie/Washingtonu DC letela naspäť do Omahy. Ideálny termín je 17.12.-5.1. Dátum odletu z USA nemôžem posunúť na skorší, dátum odletu z Európy je flexibilný +-3 dni. Vedeli by ste mi prosím niekto poradiť? Mám ešte počkať na akcie, alebo sa na to nespoliehať a kúpiť letenku čo najskôr? Najlacnejšie letenky som našla za cca 780€. Ďakujem za akúkoľvek informáciu/názor, ktorá mi pomôže vyriešiť moju situáciu  .

Vianoce - Chicago -> Európa

Založila ve fóru Hledám letenku

1 reakce

Ahojte,
viem, že tento web sa špecializuje na letenky opačným smerom, ale predsa len to skúšam, či sa tu nenájde niekto, kto by mi vedel poradiť.
Som na ročnom pobyte v USA a rada by som išla na Vianoce domov. Žijem v Omahe, ale predpokladám, že cena letenky by sa ešte zvýšila, takže nemám problém s odletom z Chicaga, kam sa môžem dostať Megabusom. Potrebujem sa dostať do Prahy, ale v podstate je mi jedno kde by bola cieľová stanica (Varšava, Viedeň, Berlín....Budapešť nie). Rozmýšľala som aj či nebude lacnejšie ísť do Londýna/Dublinu a potom kúpiť letenku od nízkonákladovku do Prahy, lenže aj tie sú drahé počas Vianoc. Naspäť by som chcela letieť do New Yorku, kde by som chcela stráviť pád dní a z NY/Philadephie/Washingtonu DC letela naspäť do Omahy. Ideálny termín je 17.12.-5.1. Dátum odletu z USA nemôžem posunúť na skorší, dátum odletu z Európy je flexibilný +-3 dni. Vedeli by ste mi prosím niekto poradiť? Mám ešte počkať na akcie, alebo sa na to nespoliehať a kúpiť letenku čo najskôr? Najlacnejšie letenky som našla za cca 780€.
Ďakujem za akúkoľvek informáciu/názor, ktorá mi pomôže vyriešiť moju situáciu smiley

0

Prípadne, myslíte si, že má cenu skúšať fuel dumping? Dostala som sa na cenu 571€ ORD - LHR - JFK, ale keď k tomu pripočítam cestu LHR - PRG - LHR dostanem sa na cca 700€. A nechcem kvôli "pár" korunám riskovať, že mi zrušia letenku.

0
1 reakce