Abych otevrel nějaké cestovatelske tema a taky se dozvěděl jak je kdo moc nebo málo optimisticky, tak kam kdo má nejbližší let mimo Prg-Osr :) a kdy? Ja Praha-Kiev-Cherson 14.-18.7. a jsem optimista,takže věřím,že by to mohlo klapnout - na Ukrajinu test/ockovani a zpět se snad v lete uz taky bude dát dostat bez 7 testu a "internace" :)  .

Kam se chystate

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

Abych otevrel nějaké cestovatelske tema a taky se dozvěděl jak je kdo moc nebo málo optimisticky, tak kam kdo má nejbližší let mimo Prg-Osr :) a kdy? Ja Praha-Kiev-Cherson 14.-18.7. a jsem optimista,takže věřím,že by to mohlo klapnout - na Ukrajinu test/ockovani a zpět se snad v lete uz taky bude dát dostat bez 7 testu a "internace" :)

0

Mám VIE-Ohrid 2. - 5. 4 naštěstí už změněné a divím se že to ještě není zrušené, ale pokud to vydrží (což moc nevidím) tak jedu

0 Citovat

Ohrid už v půlce září stál za vyliž (_|_), si nedovedu představit, co tam dělat kromě jednoho odpoledne v dubnu...

0 Citovat

Já nedávno zrušil  na květen letenku Praha - Barcelona - Tenerife - Granada (kredity - Vueling),takže aktuálně nic ..

Zatím to vypadá ,že po nějakých 25 letech neopustím ČR - trošku se ještě s nadějí upírám na přelom léta/podzimu na nějaké Maďarsko....něco letecky tomu dávám tak 2% respektive dokud se bude šaškovat s testama/karanténama tak je pro mě cestování zavřená kapitola !

0 Citovat

cali napsal(a):

Ohrid už v půlce září stál za vyliž (_|_), si nedovedu představit, co tam dělat kromě jednoho odpoledne v dubnu...

Tak pokud budou uz otevrene hospody bude to veselejší a 2 dny se tam dají strávit, plus da se výlet lodi přes jezero do kláštera,jestli to bude fungovat...

0 Citovat

Ja mam na zaciatok marca dortmund, no ale ak to poleti, tak bezo mna. O dalsiu statnu karantenu uz nestojim

0 Citovat

Ten půldenní výlet k Sv. Jovan jsem právě myslel spolu s návštěvou pevnosti, kostelem sv. Kliementa a Sofie a rakijí lozovou u Star činar;-)

0 Citovat

Já mám Praha-Kišiněv na Velikonoce. Wizz s časy už hýbnul, tak čekám na konec března, zda se něco z této kovidkalypsy změní nebo kliknu na refund.

0 Citovat

Jsem ráda, že jsem se stihla vrátit ještě před novými příjezdovými předpisy, a trochu se obávám, jestli jsem pro letošek nedolítala. Nicméně trochu doufám v jarní lyžovačku v Itálii autem a v létě někam k moři autem, třeba na západ Itálie nebo k Baltu.

Mám nějaké zrušené letenky do Řecka, ale zatím vyčkávám, jestli vrátit peníze, nebo přebukovat, až jaká bude aktuální situace.

Vouchery mi nikde nevisí, tak mě nic netlačí

0 Citovat

Já mám na začátek dubna Mallorcu, na později to zatím nešlo přesunout, tak uvidíme.

0 Citovat

cali napsal(a):

Ohrid už v půlce září stál za vyliž (_|_), si nedovedu představit, co tam dělat kromě jednoho odpoledne v dubnu...

Já tam byl na dva dny před 4 roky a dobrý... Lepší jak ta zoufalost v Česku... Naposledy jsem byl někde o Vánocích takže se těším

0 Citovat

V cervenci Mallorca, jinak drzi na kveten porad ta Bukurest s Blue Air 😀 jinak nic nema cenu planovat ani

0 Citovat

Pesimisti :-( 

0 Citovat

V půli dubna Palermo. Do Itálie by měl stačit stále jen antigenní test ...

0 Citovat

Potom mám na květen Maltu, tomu ale moc nedávám... a o prázninách Gruzie - ta by dopadnout měla, je to LH, která tam lítá už teď a vstup se testem konečně povolen... Potom bych rád ulovil nějakou letenku s TAP na podzim nebo Vánoce pokud budou držet ceny jako mají teď.... A pak mám futuristickou letenku do Pákistánu na březen 2022 to snad už budu mít vakcínu

0 Citovat

Ten antigenní test stačí i do Slovinska, stačí i to potvrzení v češtině. A LOT má dobré akce do Ljubljany - je to dotovaná linka.

0 Citovat

V květnu kdyby šlo Madeira 2 týdny ale max s jednim testem a auto povinnost, pak přes léto nic, listopad Keňa, ale aby to pak nevypadalo jako z Tanzánie ze stejné doby viz foto níže z období krátkých destu, kdy cesta 60km se jede 4 hodiny a jestli se dojede je ve hvězdách... Nebo raději Mauricius co mi padl a klidně i Brazílie, co mi padla, nebo Panama v kombinaci s Kostarikou bez povinných pojistek a omezení pohybu po plážích... Nebo i oblíbené Mexiko a tahat to z Cancúnu třeba až do Acapulca.... I ta Dominikana. Ale letenky kupovat až tak 2 týdny před odletem a přískoky mimo Evropu až na miste, z toho jsem dávno vyléčený. Ti už mi v tom i prachy zahučely. 


img-20191026-114256.jpg

0 Citovat

Tak já mám: Velikonoce - Malta, duben - Kypr, květen - Malaga, červen - Mallorca :-),vše s wizzem za loňské "investice" + flexem...není možné, aby něco z toho nevyšlo

0 Citovat

Nikam zatim, nechce se mi resit refundy, chargebacky, vouchery... 

0 Citovat

Na začátku května bych rada Mexiko, nyni spíše prani...vyckavam.

0 Citovat

Naštěstí jsem to taky letos stihla ještě bez x testů, stačil jeden.... takže mám taky obavu, zda jsem letos nedolítala, protože víc, jak jeden test si nejsu ochotná dělat. Jinak mám letenku na konec května Portugalsko, což určitě posunu, už teda díky novým výmyslům wizzáku jen o 30dnů. Jestli dám dohromady tu moji starou francouzskou paštiku, tak bych ráda dala něco autem Polsko či Švédsko.

0 Citovat

Já mám na duben letenky do Francie.. No nevím, jestli poletím

0 Citovat

Začínám pomalu nesměle doufat- a nechci to zakřiknout- za 14 dní Mexiko.

0 Citovat

já v červnu Bukurešť s Blue Air a první týden v červenci (přes svátky) Ukrajinu

Jinak ještě v září Gruzii + Arménii a v říjnu Arménii sólo

btw. třeba vyjde i ta Brazílie v listopadu s TAPem (jestli do tý doby nekrachne :-))

0 Citovat

Na Velku noc mam Stokholm.  Pokial sa nestane zazrak tak bude asi refund.  V Maji je v plane Madrid. Tu tomu trosku sance davam, prinajhorsom opat refund.  V Juni Bukurest s Blue Air 50/50. No a v Oktobri Malaga. To uz dufam klapne.

Teraz mam 100 chuti kupit Bali na Vianoce, ale musim odolat.

0