Cau, mozna blbej dotaz, poletime s Turkish PRG-IST/IST-BKK a zpet... Pri prestupu v IST nam bude zavazadlo odbaveno automaticky na dalsi let? Cestou zpatky stravime v IST 23h, tam predpokladam nam zavazadlo vydaji a na posledni let ho budeme znovu odbavovat? Chapu to spravne?  .

Zavazadla pri prestupu

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

10 reakcí

Cau,
mozna blbej dotaz, poletime s Turkish PRG-IST/IST-BKK a zpet...
Pri prestupu v IST nam bude zavazadlo odbaveno automaticky na dalsi let?

Cestou zpatky stravime v IST 23h, tam predpokladam nam zavazadlo vydaji a na posledni let ho budeme znovu odbavovat?

Chapu to spravne? smiley

Diky

0

tam 100%
a zpět by měli též putovat rovnou do Prahy jelikož obecně platí,že se zavazadla odbavují do cílové stanice pokud doba mezipřistání nepřesáhne 24.hodin!

0 Citovat

Ahoj! 

Dotaz: cestou z NY máme přestup v Torontu 20h, zavazadla poletěj rovnou do cílový destinace nebo maj v USA/Kanadě nějaký svoje pravidla? Díky!

0 Citovat

kubus77 napsal(a):

Ahoj! 

Dotaz: cestou z NY máme přestup v Torontu 20h, zavazadla poletěj rovnou do cílový destinace nebo maj v USA/Kanadě nějaký svoje pravidla? Díky!

Ahoj, zavazadla by měla jít rovnou do USA, pokud jsou oba lety s Air Canadou.

0 Citovat

Kryštof Hájek napsal(a):

Ahoj, zavazadla by měla jít rovnou do USA, pokud jsou oba lety s Air Canadou.

Psal jsem z NY, ale předpokládám, že i druhym směrem by to mělo bejt stejný :D

0 Citovat

Dobrý den, máme koupené letenky v rámci jedné rezervace od studentagency. Praha,Paříž,Hoci min, PhuQuoc. V Paříži je na přestup hodina dvacet a ve student agency mi slečna zdelila ze mi nemůže garantovat,že  zavazadla poletí az do cíle bez dalšího odbaveni v Paříži.

Máme na to nárok V rámci jedné rezervace a pokud ne da se to v Paříži stihnout? Diky za odpoved

0 Citovat

Neni mozne, ze se prerekla (nebo jste si spatne rozumeli)? V parizi to urcite bude bez nutnosti cehokoli, ale..

... ve vietnamu je nutné při přestupu I -> D kufr vyzvednout, projít celnicí a znova se odbavit (vcetne kufru).

0 Citovat

jestli je to v rámci jedné aliance (zde předpokládám SkyTeam, tzn. kombinace letů ČSA/Air France/Vietnam Airlines), tak by jim mělo jít odbavit kufry minimálně do prvního bodu Vietnamu, což je Ho Chi Minh City (SGN), jak je to s návazným vnitrostátním letem na PQC těžko říct, možná jim půjde z Prahy poslat kufr až na PQC, ale v SGN stejně bude potřeba si kufr vyzvednout, projít imigračkou, a na domestic terminálu ho znovu odbavit - s tímhle neporadím, je dobré si to ale nastudavat....

no.....a pak je tu ještě jedna věc, která dost možná otázku se zavazadly ve Vietnamu vyřeší - a to je letiště CDG aneb černá díra na transferová zavazadla..... takže kufry možná za vámi přiletí nějakým dalším letem, neboť to v Paříží nestihnou za takovou chvíli přeložit :)

1 Citovat

Blbé bude, pokud bude mít let z PRG na CDG zpoždění. Letěla jsem před lety z HNL přes Seoul a na CDG jsem kvůli zpoždění měla jen hodinu na přestup a kufry přeložit nestihli. Přivezli mi je druhý den domů, naštěstí bydlím kousek od Ruzyně. 

0 Citovat

V každém případě si vemte do příručního zavazadla vše, co budete v prvních dnech potřebovat. Je otázka, jestli se na Phu Quoc neobejdete bez odbaveného zavazadla.

0 Citovat

diky vsem. trapila mne jen ta Pariz tak ste mne uklidnili 😁 v Hociminu mame dost casu tak to nebude problem. No a jestli padnou do cerne diry tak se to vyresi samo 🤪 . diky za info

0
10 reakcí