Dobrý den, za týden odlétám do Ruska. Před chvílí mi přišla sms i email o změně času odletu a měl jsem od Aeroflotu zmeškaný hovor. Na obě zprávy nejde odpovídat a na nějaký rozhovor nejsem jazykově vybaven. Je nutné změnu telefonicky potvrdit, nebo v případě že neodpovím, se automaticky bere, že se změnou souhlasím?  Díky  .

Potvrzení změny času odletu

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

2 reakce

Dobrý den,

za týden odlétám do Ruska. Před chvílí mi přišla sms i email o změně času odletu a měl jsem od Aeroflotu zmeškaný hovor. Na obě zprávy nejde odpovídat a na nějaký rozhovor nejsem jazykově vybaven. Je nutné změnu telefonicky potvrdit, nebo v případě že neodpovím, se automaticky bere, že se změnou souhlasím?  Díky

0

Nikdy jsem s Aeroflotem neletěl a ani to nemám v plánu, ale běžně pokud se podíváš do správy rezervace na stránkách dopravce, tak bys tam měl mít nové časy letů a možnost to potvrdit. Jestli to chápu správně, tak ti nové časy nevadí. Tak pokud by to nešlo ve správě rezervace potvrdit, tak jednoduše zkus udělat online checkin a hned uvidíš, na čem jsi. Pokud by udělat nešel, tak holt budeš muset volat. Ale předpokládám, že v manage my booking tu změnu potvrdit půjde.

0 Citovat

Super, díky. Ta změna času pro mě nebyl problém a ve správě rezervace je to změněno, tak by to mělo být ok. 

0
2 reakce