V souvislosti s rušení letů do Maroka sdílím svůj ověřený tip na levnou letenku. Koupit lety z Maroka kamkoliv (nejlevnější je kupovat přímo v marockych dinarech) a nejnižší ceny jsou 50 MAD. Během několika hodin a dnů budou tyto lety zrušeny. Ryan umožňuje tyto lety prebookovat na jakoukoli jejich trasu v rozpětí +-14 dnů s tím ale že se mi zatím vždy podařilo získat rebook cca +21 dní   .

Letenky s Ryan kamkoliv za 10ecek

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Ale jak zdůvodňujete, že chcete pozdější termín než těch 14 dní, které jsou zdarma?

0 Citovat

niemandos_1 napsal(a):

[citace="Mıchal"]

Očekávám zopakování podobné situace u Jordánska.

Btw on není zákaz letů do Izraele? 🤪

Proč zrovna v Jordánsku??

[/citace]Ceny letenek na konec prosince jsou proklatě nízko. A loni taky zavírali.

0 Citovat

Mandarinka napsal(a):

Ale jak zdůvodňujete, že chcete pozdější termín než těch 14 dní, které jsou zdarma?

Já tedy nijak 😁 Mně se vždycky zeptali, jakou trasu a datum tedy chci.

0 Citovat

Mě teď William ochotně mění všechno co po něm chci... Jen už se teda pak zeptal: " How many flights do you wish to change in total? "

0 Citovat

Mandarinka napsal(a):

Ale jak zdůvodňujete, že chcete pozdější termín než těch 14 dní, které jsou zdarma?

Já taky nic nezdůvodňuju. Jsem prostě asertivní. Napíšou mi "Hello..." a já na ně vyhrnu, že tohle mám zrušený a chci za to tohle. Děkuju.

0 Citovat

Takže vás neodkazují, ať si to změníme sami, případně s doplatkem? Přehodili si mě 3 agenti.

0 Citovat

Když mi to napíšou, odpovídám, že mi ten jejich systém nefunguje a proto jsem tady. A chci to a to

0 Citovat

Tak pokus č 2 vypadá nadějněji- chtěl nové termíny a destinaci, poděkoval, a už cca půl hodiny čekám;-)

0 Citovat

Ranní chat s Lynn - sdělil jsem rovnou požadavek na výměnu letů TFS - AGA a OPO - AGA za červencovoý roundtrip z Prahy na Korfu. Bez jakýchkoliv vytáček sdělila, že OK a že to posílá na schválení nahoru. Nyní již vidím lety ve svém profilu.

Tímto mockrát děkuji Honzovi za báječný tip! ;-) Trochu lituji, že jsem těch letenek nekoupil víc, i tak je to ale bomba, takhle brzy jsem snad letní dovolenou ještě vyřešenou neměl :-)

0 Citovat

Mě taky odkazují na možnost změnit online. Stačí říct, že mi to nejde a že proto jsem se obrátil na support. Pak se ptají na detaily rezervace, novou cestu a dá se to schválit supervisorovi. Teď čekám na potvrzení od něj.

Díky Honzo!

0 Citovat

To asi taky. Kupoval jsem to, co jsem věděl, že budu chtít proletět během následujících 2-4 týdnů, protože to přece nejde změnit na víc měsíců dopředu. Jinak bych těch letů nakoupil vagón.

0 Citovat

Tak nic, chce doplatit fare difference 2800 MAD

 

Of course, it is free of charge of change. You need to pay just for the fare difference. Services and ticket difference.   Takže asi tak, mám smůlu
0 Citovat

Taky čekám na potvrzení. Prvně jsem natrefila na Nitu a Marciu F a ty ochotné nebyly, obě řekly, že daný let nevidí ještě v systému a že mám napsat později. Třetí pokus se vydařil, Victor R nám let našel a změnil, rovnou nám změnil i druhou jednosměrnou letenku, takže z Bologna-Agadir a Porto-Agadir máme za 10€ Vídeň-Tenerife-Vídeň 19.7.-30.7.

0 Citovat

Po mně chce mastný doplatek

0 Citovat

Jen tak premyslim kolik lidi nebo spise letenek Ryanair prodal po tech 5(8) eurech a kolik jich vymenil , nekterym i ty  terminy  co maji jako ze nejdou a co od toho ceka, kdyz vlastne financni efekt to znovu neprinasi a jen ubral mista v letadlech ktera by asi  prodal draz ,nerikam za ty premrstene ceny co na nekterych letech byly 

Druha vec zda se jeste neco takoveho bude opakovat u jine destinace a jestli lze z neceho vytusit ze lety do te destinace budou zruseny 

Ptam se spis ne ze bych chtel nakupovat spekulativne,  ale zda pak nehrozi ze  letadla sednou vseobecne jak se to stalo loni a castecne  nekam i letos 

0 Citovat

@Mandarinka: zkus dalšího.

0 Citovat

Přesně tak, Mandarinko musíš vytrvat

0 Citovat

Momentalne v systeme Ryanairu lety iba do Marca 22. Takze ani nie je ako poziadat o neskorsi datum. Lety su vidiet, ale casy ani ceny nie. Snad to za chvilu aktalizuju.  Inak konecne aj mne sa podarilo zmenit RAK-NAP, a TFS-GA za 21€ na VIE-TFS-VIE prelom Jul/August aj po dokupeni batoziny celkom 2 letenky za 110€. Co by som povedal, ze za mna max spokojnost.

0 Citovat

Taky mi to všechno zmizelo uprostřed chatování... snad to brzy nahodí

0 Citovat

@Mandarinka  jeste pridam zkus to hned rano  agenti, jsou od 6.oo do 21.oo Rano jeste nebudou tak unaveni a neochotni ,pripadne v tu dobu,kdyz tam nemusi byt nekdo z vyse postavenych tam davaji zkusenejsi .Asi bude i rozdil v trasach  za co to chces vymenit   

I kdyz teoreticky by cena nove letenky  nemela byt smerodatna  ,muze to mozna mit  taky vliv,   ja mam vymeneno  za letenku co se v dane chvili prodava za  2849 Kc   za Agadir jsem dal 8 euro a byla mi vymenena  okamzite  bez supervisora  a na email prislo potvrzeni do minuty 

Napred me taky odkazal na web , tak jsem rekl ze mi nejde otevrit a ze tomu moc nerozumim ,jestli mi  to nemuze prehodit sam  Pak uz jsem jen zadal datum a trasu a za chvili bylo vymeneno  

0 Citovat

Za mě byla změna Tenerife na přelom února a března (na karneval) a pak na květen Faro. Eurowings z Prahy bude cenově úplně jinde a na letiště do Vídně se kdyžtak už nějak dostaneme Flixbusem nebo Regiojetem. Takže tak moc moc děkuju :)

0 Citovat

Hlásím úspěch. Konečně lety posunuty na březen na Vídeň-Agadir-Vídeň. Operátoři celkem rezignovaní.

K tomu se podařilo posunout druhou půlku rezervace na jinou trasu. Asi stačil screenshot z Manage My Booking. Ta trochu ožila, ale tlačítko Change My Flight stále nefunguje, ale je pod ním nápis, že to můžu změnit na jakoukoliv trasu. Jen mi k tomu nedorazil e-mail. Ale je to v systému, tak je to detail.

Druhá rezervace z ALC-AGA taky bez odporu posunuta na stejnou trasu jako ta předchozí.

0 Citovat

Tak ve chvíli, kdy mi Richard nakonec řekl, že vlastně mám nárok na bezplatnou změnu ( prý tři dny zpět tomu tak nebylo), tak zmizely ze systému všechny letní termíny. Takže zase nic. Že by opatření proti nám spekulantům? ;-)

0 Citovat

No skoro to tak vypadá a pěkně mě serou. Je pryč úplně všechno, ne jen lety z a do CZ, DE, AT, PL a SK... 

0 Citovat

Tak podle toho, že Manager My Booking vypadá dramaticky odlišné od toho, jak vypadalo včera, bych řekl, že přestavují web.

+ Asi překopání letového řádu kvůli omikronu. Optimismus je ta tam.

0