V souvislosti s rušení letů do Maroka sdílím svůj ověřený tip na levnou letenku. Koupit lety z Maroka kamkoliv (nejlevnější je kupovat přímo v marockych dinarech) a nejnižší ceny jsou 50 MAD. Během několika hodin a dnů budou tyto lety zrušeny. Ryan umožňuje tyto lety prebookovat na jakoukoli jejich trasu v rozpětí +-14 dnů s tím ale že se mi zatím vždy podařilo získat rebook cca +21 dní   .

Letenky s Ryan kamkoliv za 10ecek

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

heh teraz su pod sebou dva protichodne komentare :) obaja ste bookovali priamo na Ryananir? alebo preco v jednom pripade to ide zmenit na cokolvek a v inom na nic?

1 Citovat

Zle som sa vyjadril. +- niekoľko dní ide, ale nie neobmedzene tak, ako to bolo počas covidu alebo začiatku vojny na UA

0 Citovat

Ja uz mam tiez zruseny WMI-TLV (cez OTA), len uz 4 dni cakam na tu bezplatnu verifikaciu rezervacie, a aj ked by som teraz chcel spravit tu expresne platenu, tak ma do nej system uz nepusti, lebo prebieha ta bezplatna do 7 dni (pritom pri inej rezervacii mi bezplatna verifikacia prebehla do 24hod), takze sa zatial neviem dostat k moznostiam rebookingu.

0 Citovat

janicek napsal(a):

heh teraz su pod sebou dva protichodne komentare :) obaja ste bookovali priamo na Ryananir? alebo preco v jednom pripade to ide zmenit na cokolvek a v inom na nic?

Mám rezervaci ze stránek Ryanairu.

Byl jste v poslední někdo úspěšný se změnou na výrazně pozdější datum přes chat? Má smysl se o to vůbec pokoušet?

0 Citovat

Skúšal som opäť na chate, baba mi potvrdila že do 24 hodín mi prídu zmenené letenky do mailu. Prešlo asi 10 dní a stále mi tam svietia tie isté lety 🤷🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

0 Citovat

Linka Vídeň-Akaba zrušeno komplet z "komerčních důvodů". 

Původně plánováno to proletět.

Online změna bez použití chatu na Tenerife na stejný termín zadarmo, ale velmi zpříjemnila den!

Hodně štěstí ostatním.

2 Citovat

Kupujete dalsie letenky smer TLV aj na februar, ktory ma Ryanair (aj Wizzair) stale este nahodeny? Alebo uz ide o velky risk (napr. Lufthansa obnovuje lety 8.1.)?

0 Citovat

Ti tam začnou létat, jakmile budou moct. Jde jen o to, kdy jim to povolí izraelská strana (od ní problémy nečekám) a jestli nebudou protestovat leasingovky kvůli letadlům nebo držkovat posádky. 

Samozřejmě, jakmile jakékoliv dopravní letadlo zasáhne nebo ohrozí zbloudilá raketa, začne se zase masivně rušit.

0 Citovat

Izraelská strana lítat do Izraele nezakázala.

Rozhodnutí aerolinek nelítat do izraele je jejich vlastní rozhodnutí (a zprostředkovaně pojištoven apod). Kdo chce, může začít lítat kdykoli.

1 Citovat

Wizz let Katowice-Aqaba. Možnost změny na Katowice-Aqaba 😂

Agent ještě nabídl Ammann ale nakonec jsem si nechal vrátit kredit.

Změna na Larnaku bohužel ani na pátý pokus neprošla.

0 Citovat

Wizzair uz februarove terminy komplet zrusil, Ryanair zatial cakam.

0 Citovat

Ryanair na poslednu chvilu zrusil aj februarove a marcove terminy pri vacsine TLV tras, niektore ostali, tie bude asi postupne rozlietavat...

Mate teraz niekto pozitivnu skusenost s agentom na ich chate s rebookingom takto zrusenej trasy na inu s terminom inym ako je povoleny interval +/-15dni cez web?

0 Citovat

Povedlo se někomu změnit zrušenou zpáteční letenku na dvě jednosměrné? 

0