Ahoj, trochu naslepo jsem koupil Praha -mnichov-singapur-siem reap. Vše koupeno v rámci jedne akce. Od mnichova to operuje Singapore airlines. Máte někdo info, jak přesně funguje VTL a jestli se vůbec dostaneme do letadla do Siem reap? Všichni jsme po 3rd shotu covidu. Počítáme s hromadou pcr/antigen testů. Díky   .

Singapur a lety VTL

Založil ve fóru Letiště

3 reakce

Ahoj, trochu naslepo jsem koupil Praha -mnichov-singapur-siem reap.

Vše koupeno v rámci jedne akce. Od mnichova to operuje Singapore airlines.

Máte někdo info, jak přesně funguje VTL a jestli se vůbec dostaneme do letadla do Siem reap?

Všichni jsme po 3rd shotu covidu. Počítáme s hromadou pcr/antigen testů.

Díky 

0

Podařilo se vám sehnat nějaké informace? Právě chci kupovat letenky s SQ do REP taky, ale jsem strašně zmatený, co VTL vlastně znamená. Mám vyhlídnuté multicity letenky, tam do REP a nazpět z PNH, let MUC - SIN je označen jako VTL, ale let nazpět SIN - FRA VTL není. Vůbec tedy nevím, jestli takové letenky můžu koupit/využít nebo co a jak...

0 Citovat

VTL znamená, že musíte mít test+očko, abyste se dostali na palubu a pokud jste byli 14 dní v dané zemi, nemusíte v Singapuru do karantény.

 

Pro tranzit to ale nic nemění, jsou určené místa na letišti, kde se čeká a pokračuje dál na obyčejný let.

 

https://www.singaporeair.com/en_...vel-lanes/

0 Citovat

Zdravím, moc tomu nerozumím. Mám 3 dávky očkování. Můžu letět jakýmkoli spojem nebo to musí být jen VTL let? A co to vlastně přesně znamená? Chceme letět s Qatarairways z Vídně so Singapuru a zpět Kuala - Vídeň. Jde mi jen o tuto aerolinku (máme voucher) a určitě nechceme od karantény. Předem moc děkuji za rady!

0
3 reakce