Neviete niekto ci je na tomto letisku bankomat? .

Kutaisi (KUT)

Založil ve fóru Letiště

Neviete niekto ci je na tomto letisku bankomat?

0

Když jsem tam byl (březen 2014), tak jsem si žádného nevšiml, ale nehledal jsem cíleně, takže jsem mohl přehlédnout. Každopádně na Wikitravel (http://wikitravel.org/en/Kutaisi#By_plane) píšou, že tam bankomat není. Je tam ale směnárna, pokud to pomůže. Měnili jsme tam peníze při příjezdu (teď si nevzpomínám, jestli z EUR nebo USD).

0 Citovat

Dakujem za info. Hej na nete som cital ze tam nieje. Tak som sa chcel uistit ci to je ozaj tak a nahodou tam uz nejaky nedali. Tak pravdepodobne vyuzijeme tu zmenaren. Alebo som cital ze za listky Georgian Bus je mozne platit aj kartou. Mozno to zaplatime kartou a vyberieme z bankomatu az v Tbilisi.

0 Citovat

Myslím, že tam není. V letištní hale u východu je stánek, kde prodávaj lístky na autobus (který staví napravo, kousek před halou) a skutečně se dá platit kartou. U MacDonaldu v centru Kutaisi, kde je cílová stanice, je na protější straně silnice bankomat a také směnárna. A pokud pojedete rovnou do Tbilisi, tak tam je bankomatů i směnáren spousta:)

0 Citovat

Len mame prilet uz o 4:50 rano. Tak som zvedavy ci uz bude ten stanok na kupu listkov otvoreny.

0 Citovat

Bude, na Kutaisi létají asi jen 3 společnosti, takže taxikáři i shuttly žijí jen z tohoto a svou dobu provozu přizpůsobují leteckému provozu smiley

0 Citovat

V Kutaisi na letišti NENÍ bankomat. Po příletu, i když je to ráno, funguje jak směnárna, tak stánek Georgian Bus. JE možno platit kartou. Cena do Kutaisi: 5 Lari /nádraží u McDonaldu/ - kolem je plno směnáren - ale ty otvírají cca kolem 8.00. Je otevřeno každý den.
Pro cestovatelé na hory jedna zajímavost - ve stánku Georgian bus prodávají také plynové kartuše na vařiče(šroubovatelné). Cena byla 25 Lari za 1/2 kg.
Pro zajímavost: když jsme nastoupili do autobusu/maršrutky, okamžitě se nás ptal řidič, zda-li máme bombu. Když zjistil, že jsme si ji koupili za 25 Lari, tak byl smutný, protože on prodával bomby za 15 Lari (1 Lari bylo v 9/2014 cca 13 Kč).

V Kutaisi na letišti jsou krásné nové koženkové lehátka pro přenocování - jen je jich málo, takže kdo dřív příjde....
Na letišti je také dosti předražený bar, který se jmenuje MIMINO.

0 Citovat

Bankomat uz je (ale nepouzil jsem), pobocka banky, ktera funguje i jako smenarna je tam take, kurz meli 1Usd = 2.38 GEL, pritom mimo letiste byl 2.4GEL, takze na letiste prijatelne. Dute free shop ale uz tak cenove prijatelny neni, mistni gruzinak je tam drazsi nez Balantinka apod. , nejlevnejsi 3 lety 14EUR/0.5l

0 Citovat

Je možné v Kutaisi něco vidět při času 7 hodin mezi příletem a odletem? Viděl jsem celkem dostupné víkendové kombo, ale nechal to plavat kvůli tomu, že je to blbost tam letět tak nakrátko. Momentálně to berte spíš jako akademickou diskuzi. Letenky stejně už stouply.

0 Citovat

Do Gruzie na otocku a 7 hodin? To uz to litani musis mit fakt rad :D

0 Citovat

Spíš bych řekl, že jsem zvědavý na to, jak to tam vypadá, a kvůli změně jobu si nemůžu časově dovolit něco přes pracovní týden. Zatím. Navíc to vycházelo něco kolem 1600 Kč. 

0 Citovat

Pokud se bavíme o tom, že přiletíš v čas lidskému tělu naproti a těch 7 hodin budeš mít přes den, tak samotné Kutaisi zvládneš. Ovšem do jaké míry si uděláš představu o Gruzii těžko spekulovat.

Ber to tak, že strávíš 12 hodin na letišti a v sedačkách Wizzu kvůli 6 hodinám ve městě, to nemá smysl.

0 Citovat

Taky se mi zdá, a to se to dalo dneska udělat díky wizzí akci jen za 1484 kaček na trase WRO-KUT-PRG.

0 Citovat

si radsej odloz Gruziu na buduci rok, ta krajina si nezasluzi iba par hodin :)

0 Citovat

Máte někdo aktuální zkušenost s bankomatem v Kutaisi? Jestli je tam nějaký poplatek za výběr z bankomatu a zda je tam jen jeden nebo více.

Je tam dostupný nějaký bus z letiště do Kutaisi po příletu z Prahy ve 2 ráno? Respektive jsem tu četl, že bus je návazný na přílety.  Spíš mi jde o to, jestli když to bude nová linka, tak bus bude jezdit.

Díky.

0 Citovat

Bankomat je i přímo na letišti a žádnej poplatek jejich bankou tam není. V Kutaisi je bankomatů spoustu. Minimálně v centru.

0 Citovat

Co je lepší si vzít do Gruzie jako železnou zásobu pro případ nefunkčního ATM na letišti v Kutaisi? Eura, dolary nebo snad rubly? Dík

0 Citovat

to je uplne jedno

0 Citovat

Ber rubly, nebo juany.

0 Citovat

Nadezhda Konstantinovna Krupskaya napsal(a):

Ber rubly, nebo juany.

padrino, co třeba severokorejské wony?

0 Citovat

Tech bankomatu je tam nekolik od ruznych bank. Nejsem si jisty, jestli si to nahodou nepletu s Kyjevem, ale zda se mi, ze jeden z nich chtel poplatek, takze kdyztak vybrat hned z toho vedlejsiho.

0 Citovat

Kutaisi - letiště - bankomaty (nejlepší kurs bez poplatku Express bank) 


img-20180619-171957.jpg

0 Citovat

Michal, keď som bol v Mestii na letisku, tak vypadla na hodinu elektrina, čo potom? Alebo keby divertovali let do Soči.. :)) 

0 Citovat

V neděli potřebuji být na KUT na odlet v 6:35. Nějaké rady, jak se tam levně dostat? Georgian bus by měl odjíždět v 3:00 od Red Bridge. To se mi zdá zbytečně brzy (nebo ne?). Kdyby tam náhodou nebyl, dá se kolem čtvrté ráno sehnat taxi? 

0 Citovat

Michal napsal(a):

V neděli potřebuji být na KUT na odlet v 6:35. Nějaké rady, jak se tam levně dostat? Georgian bus by měl odjíždět v 3:00 od Red Bridge. To se mi zdá zbytečně brzy (nebo ne?). Kdyby tam náhodou nebyl, dá se kolem čtvrté ráno sehnat taxi? 

Myslím si že by jsi stopl i mašrutku minule jsem stopl ve 4 ráno z letiště.

0