Ahoj,  nevíte někdo, jak je to aktuálně s mezipřistání v těchto zemích? Plánujeme letět Praha - Istanbul - Singapur - Ho Chi Min. V Istanbulu a Singapuru cca 12h stopover, můžeme vylézt z letiště? oba full očkováni + před cestou uděláme PCR. Díky   .

Stopover v Istanbulu, Singapuru

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

10 reakcí

Ahoj, 
nevíte někdo, jak je to aktuálně s mezipřistání v těchto zemích? Plánujeme letět Praha - Istanbul - Singapur - Ho Chi Min. V Istanbulu a Singapuru cca 12h stopover, můžeme vylézt z letiště? oba full očkováni + před cestou uděláme PCR. Díky 

0

Ano, ale do SIN potrebujes taky test, a pojud poletis dlouho, nemusel by byt uz platny.

0 Citovat

Plánujeme letět v dubnu, někde jsem našel info, že by to mělo být Ok už i vzhledem k očkování? PCR tuším, ze platí 72h? 

0 Citovat

Zvážil bych jestli to za to sraní stojí a není lepší koupit něco rychlejšího. Ono v Istanbulu může trvat cesta na letiště klidně 2 hodiny. Pohyb po Istanbulu taky není zrovna plynulý a to i za použití metra. 

0 Citovat

I cesta může být cíl...ale je to teda dlouhý, no.

0 Citovat

Istanbul se dá najít krátké mezipřistání třeba 2h, primárně mi jde o stopover v Singapuru, kde je 10-23h, tam bych se rád podíval do města. Spis mi šlo o podmínky opuštění letiště právě tam

0 Citovat

Ahoj, vypada to, ze zvazujeme koupi stejneho letu do Vietnamu a klademe si s pritelem stejnou otazku, zda nam PCR bude stale platit. Jeho expirace urcite propadne, kdyz je stopover pres 13 hodin v Singapuru a objektivne nezvladneme udelat jiny test, mozna antigen. Neprisli jste na nejake jine reseni?

0 Citovat

Těžko by bylo jiné řešení než antigen v Singapuru, ale nechtělo by se mi riskovat uvíznutí v tranzitní zemi v případě pozitivního výsledku.

0 Citovat

A těch 72 hodin před odletem se počítá od odletu z ČR nebo tento předpoklad musí být naplněn v každé z tranzitních zemí (pokud test vyžaduje)?

0 Citovat

Asi záleží, jestli to je na jedné letence. Pokud by to byl let s klasickou aerolinkou, tak odlet z Evropy je rozhodující. Otázka je, jak dlouhý stopover by uznali. Několik dní asi těžko.

0 Citovat

Odlet z ČR

0
10 reakcí