Zdravím, mé zkušenosti se sháněním letenek jsou zatím mizerné, ale snažím se hledat každý den. Potřeboval bych pomoc s letenkou do USA - nejlépe Seattle, případně s návratem jinam než do Prahy, pokud by cena vyšla výrazné lépe. Další možnost je přidat návrat odněkud z Floridy... Samozřejmě lze vzít nějakou levnou zpáteční a lety po USA už nakoupit zvlášť. Případně prosím poraďtě tip na levné letenky do destinací na západě USA... Vím, že je docela pozdě na nějakou super akci, ale lze předpokládat dle zkušeností, že ještě nějaká bude? Nebo mám vzít raději za ceny, co jsou teď dostupné? Termín ideálné: odlet mezi 19.12.-25.12.2014 a návrat 14.1.-17.1.2015 .

Praha - Seattle - Florida - EU

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

5 reakcí

Zdravím,
mé zkušenosti se sháněním letenek jsou zatím mizerné, ale snažím se hledat každý den. Potřeboval bych pomoc s letenkou do USA - nejlépe Seattle, případně s návratem jinam než do Prahy, pokud by cena vyšla výrazné lépe. Další možnost je přidat návrat odněkud z Floridy... Samozřejmě lze vzít nějakou levnou zpáteční a lety po USA už nakoupit zvlášť.
Případně prosím poraďtě tip na levné letenky do destinací na západě USA...
Vím, že je docela pozdě na nějakou super akci, ale lze předpokládat dle zkušeností, že ještě nějaká bude? Nebo mám vzít raději za ceny, co jsou teď dostupné?
Termín ideálné: odlet mezi 19.12.-25.12.2014 a návrat 14.1.-17.1.2015

0

ja sem nasel nejlepsi za 16k z Mnichova..

0 Citovat

Do Seattlu jsem párkrát viděl a jednou i využil cenově dostupné letenky z Lipska s Air France (jeden přestup v Paříži, jeden v USA). Zpátečka byla za 12.500 Kč, navíc červen/červenec, takže top season.

0 Citovat

Našel jsem s BA:
Praha - Seattle/Vancouver - Berlín za 15.804 Kč http://goo.gl/xya8Ia
nebo
Praha - Seattle/Miami - Berlín za 15.965 Kč http://goo.gl/jn7o9s

0 Citovat

Díky moc za pomoc, poskládal jsem to ještě na jiný termín a Nakonec PHA-Seattle/Miami-Berlín za krásných 15k s jedním přestupem v Londýně. Lze najít i termíny za 14,5k, kdyby někdo měl zájem.

0 Citovat

Delta má docela rozumné ceny za přelet Seattle- Orlando:
http://www.kayak.com/flights/SEA-MCO/20 ... ible-2days

0
5 reakcí