Jestli se ptáš na Berlin Brandenburg, tak k bránám (přes security) je asi 5 vstupů a je tam tabule s informací, jak dlouho to trvá u kterého vstupu, takže si můžeš vybrat. Já si vybral ten nejméně vytížený a byla to chvilka. Na druhou stranu odbavovací přepážka otevřela asi o půl hodiny později než měla, pak tam z boku přicházela spousta lidí s batolaty v kočárcích, vozíčkáři apod., kterým to dlouho trvalo, takže se vytvořila fronta, která se prakticky nehýbala... no docela opruz. Ale nakonec všechny včas odbavili.
Má někdo zkušenost s nocováním na letišti? Odlet v 6:00, je možné se dostat před půlnocí za security? Případně jak "pohodlné" je toto letiště na nocování?
Za security se po jejím zavření už nedostaneš. Ve veřejné zóně je sedaček dost, ale všechny mají opěrky. V prvním patře u food courtu jsou lavice, ale v době lockdownů byly opáskované.
Osobně jsem to ještě nezkoušel, ale u nádraží Waßmannsdorf - poslední zastávka S45 před letištěm - je určitě neplacené parkoviště + auta stojí i na přilehlých silničkách a místo tam vždycky bylo. Koukám na to, když jedu vlakem z letiště na Südkreuz...
Nevim jestli jste zaregistrovali, u letiste Berlin je asi nove (nasla jsem nahodou) parkoviste Parktiger jako ve Vidni. Ale maji shuttle servis, gratis kaficko a voda.