Ahojte Naspäť, keďže lístok na mužské finále už ťažko zoženiem, pôjdem 1.februára už bez nejakej zastávky... Ešte som si nikdy letenky nekupoval, tak poprosím o pomoc kde zoženiem najlacnejšie  .

Australian Open 2015

Založil ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Ahojte smiley Hľadám letenku cez Kuala Lumpur do Melbourne na Australian Open. Turnaj sa koná v dňoch 19.január až 1.február. Cestou tam by som chcel ostať v Kuala Lumpur 2-3 dni, takže odlet z Európy okolo 13.januára, prílet do Kuala 14.januára, 15-16 ostanem v Kuala, 17 odlet do Melbourne, 18 prílet a 19 sedím v hľadisku smiley Naspäť, keďže lístok na mužské finále už ťažko zoženiem, pôjdem 1.februára už bez nejakej zastávky...

Ešte som si nikdy letenky nekupoval, tak poprosím o pomoc kde zoženiem najlacnejšie smiley Ďakujem.

//prípadne to ani nemusí byť cez Kuala ak by to vyšlo inokadiaľ lacnejšie...

0

Alebo aspoň poraďte, či mám s kúpou leteniek počkať do vianočného obdobia, či vtedy nebudú lacnejšie ako teraz... Nemáte s tým skúsenosť?

0 Citovat

Tak na vánoční období bych asi zase nečekal smiley

0 Citovat

Tak som si našiel nasledovné letenky ale neviem ako to je s batožinami. Mohol by mi to niekto vysvetliť, akú batožinu mám v cene a za akú by som musel doplácať? Ďakujem.

Praha-Kuala-Praha 562€
http://www.momondo.com/flightsearch/?Se ... e&NA=false

Kuala-Melbourne-Kuala 328€
http://www.momondo.com/flightsearch/?Se ... e&NA=false

0 Citovat

Tak tie batožiny som už našiel ale mám inú otázku.

Je lepšie bookovať letenky priamo cez stránky aeroliniek alebo cez vyhladávače?

Lebo napríklad cez eDreams som našiel letenku Kuala-Melbourne-Kuala za 303€ ale keď som to pozeral priamo na AirAsia tak to vyšlo okolo 312€.

Alebo Praha-Kuala-Praha cez BravoFly za 555€ ale cez Air France stránku okolo 600€. Cez BravoFly bol ale prvý let z Prahy do Paríža cez CSA, zvyšok Air France.

0
4 reakce