Zdravím, -sháníme okolo 7.1.15 let do Sydney, ceny se šplhají fakt vysoko. Malaysia air. moc nechceme, ale 35/osobu se nám taky zrovna dávat nechce. -Máme ještě náhradní variantu, že bychom přiletěli do Adelaide (přes emirates, dobrá cena letenek) a tam den dva zůstali u rodiny a až na místě si koupili letenku do Sydney, máte někdo zkušenosti? Na netu se pohybuje cena Adelaide-Sydney okolo 2800,- na osobu, ale prý je možné, že nás budou více vyslýchat plus příplatky za zavazadla... Budu Vám moc vděčná za každý tip, už hledáme asi tři dny a jsme z toho zničení.  .

Leden směr Sydney

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

7 reakcí

Zdravím,
-sháníme okolo 7.1.15 let do Sydney, ceny se šplhají fakt vysoko. Malaysia air. moc nechceme, ale 35/osobu se nám taky zrovna dávat nechce.

-Máme ještě náhradní variantu, že bychom přiletěli do Adelaide (přes emirates, dobrá cena letenek) a tam den dva zůstali u rodiny a až na místě si koupili letenku do Sydney, máte někdo zkušenosti? Na netu se pohybuje cena Adelaide-Sydney okolo 2800,- na osobu, ale prý je možné, že nás budou více vyslýchat plus příplatky za zavazadla...

Budu Vám moc vděčná za každý tip, už hledáme asi tři dny a jsme z toho zničení. smiley

0

Ahoj Lucie, dobrou letenku v hlavni sezone do Sydney uplne neporadim, ale verze s Emirates pres Adelaide neni spatny napad, mozna se jeste podivej na moznost Dubai- Perth a pak Sydney. Ten dlouhy let se o par hodin zkrati ( Petrh ) a nekdy se najde zajimava nabidka. Myslim, ze rozvovor s immigration officer bude stejny kdekoliv, ted je to uz mitnejsi nez drive, proste se jen poptavaji...zminujes rodinu v Adeleide, mozna to je prima napad, pak treba pujcit auto a muzete si uzit krasnou cestu do Sydney kde je co videt a da se na mnoha uzasnych mistech zastavit ? Verim, ze nekdo zkuseny poradi s letenkou, drzim palce Rick

0 Citovat

tak shánět letenku do AUS tři týdny před odletem je trošku pozdě nee!
to se kupuje tak půlrok předem i dříve pokud to chcete za dobré peníze !
Adelaide - Sydney vychází nejlevněji Tigerair http://www.tigerair.com/au/en/
,ale to si kupte též předem přes net proč až na místě ? letenka to není jako kupovat lístek na autobus!
Jinak proč ne Malaysia Airlines ?

0 Citovat

Lidi jsou opravdu natvrdlý a pošlou Malajsijce k bankrotu..Taková skvělá společnost, nechápu..

0 Citovat

FRANKFURT-DELHI + DELHI-SYDNEY , odlet 7.1.2015 v 21:30 z Frankfurtu, AirIndia, tak na Momondo.cz to ukazuje 813euro (one way)

0 Citovat

Nemá smysl se vláčet do Frankfurtu, když za +-/ ty samé peníze se dá letět z Prahy a namísto špinavého DEL přestupovat v HKG.
http://flug.idealo.de/ergebnis/9SZRP

0 Citovat

A co tak toto. A mas v tom zastavku v ADL a 10 hod muzes byt u znamych a navic to mas na jedne letence.

0 Citovat

Anebo to rozdelit na dve letenky.

1. PRG-SIN


2. SIN-SYD

0
7 reakcí