Ahoj lidi, Nikdy som nieco taketo neriesil, tak by mi pomohly akekolvek informacie o tom, ze na co mame narok, co mame robit, ocakavat atd. Cestovali sme 4, Lima-Guayaquil(Ekvador)-Madrid a ani jednemu z nas neprisla batozina. Prvy let bol s LAN, druhy s Iberia (Kupovane ako Iberia vsetko), batozinu sme mali checknutu az do Madridu. Spisali sme tu nejaky papier s nimi, ale akurat im nejaky cas nesiel system a v ich luggage tracing systeme stale ziadne info (ubehlo mozno 30-40 hodin). 3 paradne tyzdne v Peru bez problemu a teraz sa to posere  .

Stratena batozina (zavazadla)

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

1 reakce

Ahoj lidi,

Nikdy som nieco taketo neriesil, tak by mi pomohly akekolvek informacie o tom, ze na co mame narok, co mame robit, ocakavat atd.

Cestovali sme 4, Lima-Guayaquil(Ekvador)-Madrid a ani jednemu z nas neprisla batozina. Prvy let bol s LAN, druhy s Iberia (Kupovane ako Iberia vsetko), batozinu sme mali checknutu az do Madridu. Spisali sme tu nejaky papier s nimi, ale akurat im nejaky cas nesiel system a v ich luggage tracing systeme stale ziadne info (ubehlo mozno 30-40 hodin).

3 paradne tyzdne v Peru bez problemu a teraz sa to posere smiley

S poistovnou sme zatial riesili zdrzanie batoziny a nakupili sme si aspon par cistych (a zimnych!) veci. Je tam ale narok na nieco od samotnych aeroliniek?

Vdaka za pomoc smiley

0

Poslat aerolince účtenky k proplacení. Pokud tam jsou toaletní věci jako deodorant, sprchový gel, pěna na holení, žiletky, zubní pasta, kartáček apod. + spodní prádlo, košile/tričko tak by to měli proplatit.

0
1 reakce