Pravidlo o tom, že při vynechání kteréhokoli segmentu letenky u běžných leteckých společností propadají všechny následující lety, je naprosto jasné. Teď mě ale napadlo, jestli totéž funguje u zpáteční letenky s nízkonákladovkami? Mám za pětistovku koupenou trasu Katovice - Bergen - Katovice, ale uvažuju, že bych se do Bergenu dostal jinak, tj. první let z téhle zakoupené letenky bych nechal propadnout. Jde to, nebo mi zruší celou rezervaci? Mám za to, že u low-costů je úplně jedno, jestli mám rezervovanou zpáteční letenku nebo dvě jednosměrné. Nebo se mýlím? .

Neabsolvování prvního letu s Wizz Airem

Založil ve fóru Letecké společnosti

3 reakce

Pravidlo o tom, že při vynechání kteréhokoli segmentu letenky u běžných leteckých společností propadají všechny následující lety, je naprosto jasné. Teď mě ale napadlo, jestli totéž funguje u zpáteční letenky s nízkonákladovkami? Mám za pětistovku koupenou trasu Katovice - Bergen - Katovice, ale uvažuju, že bych se do Bergenu dostal jinak, tj. první let z téhle zakoupené letenky bych nechal propadnout. Jde to, nebo mi zruší celou rezervaci? Mám za to, že u low-costů je úplně jedno, jestli mám rezervovanou zpáteční letenku nebo dvě jednosměrné. Nebo se mýlím?

0

Je to jedno. U nízkonákladovek "zpáteční", je de facto 2x jednosměrná letenka.

0 Citovat

Ptal sem se loni v kvetnu u easyJetu a tvrdili mi ze u nich je to ok - potrebovali jsme aby kamos co mel letet z Prahy priskocil az v Milane na posledni let, protoze ho firma poslala z Prahy na projekt do UK.. Ale nakonec jsme nevyzkouseli, pac kamarada vubec z projektu nepustili.. smiley

0 Citovat

Díky, chlapi. Předpokládal jsem to, ale jeden se raději zeptá. smiley

0
3 reakce