Na airt......je pořád spousta termínů letenek z Prahy do Sharm El Sheikh za 3.100 - 3.400 Kč. V období od dubna do října - je tu nepřeberné množství volných termínů, jen zkoušet kombinovat ve vyhledávači pomocí volby +- 3 dny. Spoje v této cenové relaci jsou: odlet pondělí - návrat sobota (doba letu tam 8 hod., zpět 13 hod.) odlet pondělí - návrat úterý (doba letu tam 8 hod., zpět 13 hod.) odlet pátek - návrat sobota - jen některé termíny (doba letu tam 15,5 hod., zpět 13 hod.) odlet pátek - návrat úterý - jen některé termíny (doba letu tam 15,5 hod., zpět 13 hod.) při cestě tam je vždy krátký přestup v Aténách, u odletů v pátek ještě jeden v Heraklionu. při cestě zpět je vždy delší přestup v Aténách (8 hod) - možnost krátké prohlídky města. v ceně je vždy zavazadlo 23 kg + 2 ks příruční. Dále je možnost obdobných letů do Alexandrie. .

Letenky Praha - Egypt za 3.100 - celou sezónu

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

20 reakcí

Na airt......je pořád spousta termínů letenek z Prahy do Sharm El Sheikh za 3.100 - 3.400 Kč.

V období od dubna do října - je tu nepřeberné množství volných termínů, jen zkoušet kombinovat ve vyhledávači pomocí volby +- 3 dny.


Spoje v této cenové relaci jsou:
odlet pondělí - návrat sobota (doba letu tam 8 hod., zpět 13 hod.)
odlet pondělí - návrat úterý (doba letu tam 8 hod., zpět 13 hod.)
odlet pátek - návrat sobota - jen některé termíny (doba letu tam 15,5 hod., zpět 13 hod.)
odlet pátek - návrat úterý - jen některé termíny (doba letu tam 15,5 hod., zpět 13 hod.)


při cestě tam je vždy krátký přestup v Aténách, u odletů v pátek ještě jeden v Heraklionu.
při cestě zpět je vždy delší přestup v Aténách (8 hod) - možnost krátké prohlídky města.

v ceně je vždy zavazadlo 23 kg + 2 ks příruční.

Dále je možnost obdobných letů do Alexandrie.

0

http://cestujlevne.com/letenky-alexandr ... -3-205-kc/

0 Citovat

Hazim to jeste sem (kdyby se ztratilo v prekladu - daval sem i post do diskuse pod clankem) - za ceny o neco malo vyssi se da letet businessem (mam aktualne naklikano za 4100 ale melo by jit i levneji.. smiley Kdyz si k tomu vezmete za 23k pro dva na tyden Ritz Carlton All inclusive, tak jste na sympaticke castce 16 500 za osobu a tyden - a budete mit first class zazitek.. smiley U cestovky za tyhle prachy poletite max do nejake spinave 3* a jeste s TS smiley

0 Citovat

A je to samozrejme chyba jak prase, takze s nakupem hotelu vyckat... Je potreba pouzit alternativni vyhledavac, CL to buhuzel neumi, ted sem zkousel smiley smiley smiley

0 Citovat

Tak web Aegan ukazoval 1800 ecek pro dva - ale s tim ze cesta tam byla asi za 80ecek/osoba a cesta zpatky asi 800ecek osoba smiley Takze za 2 dohromady 1800, platil jsem 306ecek za oba.. smiley Je to volake cudne..

0 Citovat

Poslední výpočet moc nechápu, nicméně na to večer vlítnu a nakoupím.. Aspoň zamávám lukášovi do economy smiley

0 Citovat

My letime 4.5. - 12.5.. Sice jsem do Egypta nechtel, ale za ty prachy ... smiley

0 Citovat

Tak minimálně ti to nakopne statusový míle. Nicméně pokud s tím dál někdo poleze ven, tak to taky zruší jako UA. Prostě občas jsou vážně lepší tarify nechat někde ladem v diskuzích, než je tlačit na povrch. S byznysem to platí 10ti násob.

0 Citovat

Stejne to mam z jednoho dost komercniho blogu (nastesti ne CZ) - jedinej zakaznik urcite nebudu smiley Kdo chtel, napsal pres PM a dostal link smiley Nemel sem v umyslu to koupit, tak sem se chtel podelit s ostatnima, ale nechtel sem sem hazet link na zed, specielne kdyz jede podobna akce od Lukase (ale rikal sem si, ze se najde par blaznu co si budou chtit povesit do sbirky nejake C, kteri by stejne v economy neleteli) - bohuzel pres CL to neslo obednat, bylo to OTA specific smiley

Nakonec jsem ale neodolal a stejne sem to koupil smiley

0 Citovat

Už je to i na CL, a pokud myslíš polské piráty, tak to je ten případ, který to posere všem smiley

0 Citovat

Nezkoumal tu někdo kam nechat připsat majle? Aegean to celkem zpřísnil a Gold status už není tak snadný :/

0 Citovat

uááá... Je to pryč! smiley nestihl jsem.

0 Citovat

Dobrý den,
jsem nováček, prozradí mi někdo, co je to CL? smiley
Co je OTA už jsem si zjistil.
Díky moc

0 Citovat

Aha, tak to mě nenapadlo smiley smiley smiley
Díky

0 Citovat

Tak dnes prisel email s informaci o zruseni letu z Athen do Sharmu a zpet. Lety z a do Prahy zustaly. Email prisel od AT24.

0 Citovat

Island hopping? smiley

0 Citovat

Panove a damy,

tak to je dobry vtip - dneska jsem se vratil - proletel jsem to v businessu z tehle akce. Chystal jsem se Vam tady napsat par postrehu - a jeden z nicht byl, ze zatimco letadlo letelo PRG - ATH plne tam i zpatky na cca 90%, ATH - SSH pouze na cca 25%, takze jsem Vas chtel postrasit, ze to brzo dopadne jako QS linka do DXB smiley

Tim padem si usetrim svoje postrehy a jdu se vrhnout na recenzovani na tripadvisor a sbalit se na zitra do Rima smiley))

Businesses byl prazdny uplne, jenom po ceste tam letela krome nas dvojce Polaku z oblibeneho serveru nasich polskych bratru smiley, takze jsme v salonku navazali nad sklenkou (nekolika) mezinarodni druzbu smiley)) Pro vsechny lovce letenek mam dobrou zpravu - v matrixu leta porad spousta suprovych kixu, a to i v C smiley))

0 Citovat

Jo taky nás letělo z Athén do Sharmu jen 12. Zpět ze Sharmu to bylo něco kolem 20-ti lidí.

0 Citovat

Čaute, pro nezávislé potapěče s Pegasus se dostanete za velmi pěkné ceny na podzim do Hurghady a Sharmu .) ..

0 Citovat

Mam dotaz, zda nebyl někdo z Vas v tomto roce jiz v Egypte a cestoval po vlastní ose Cairo-Alexandria - Luxor - Aswan, vlakem a pripadne prelety Egyptairem. Dotaz je na bezpecnostni situaci pro individualni cestovatele, pritelkyne se trochu boji:-) Letime na konci zari.. Diky predem info.

0 Citovat

Pokud chcete pořádné potápko v Egyptě, tak se vykašlete na Hurghádu a leťte do Marsy Alam nebo do Šarmu/Dahabu a úplně nejlépe na loď.

K bezpečnostní situaci: Známí, kteří tam aktuálně jsou (pracovně, už delší dobu), tvrdí, že to není o moc horší než dříve. Turistická místa jsou plná policistů, autobusy a vlaky, kterými turisti jezdí, jsou hlídané. Už bych si asi nelajzl jen tak stopovat z Alexandrie do el-Alamejnu a podobně, jak jsem jezdil v minulosti, ale Káhira-Luxor-Aswán bych se nebál (zvláště vlakem nebo letadlem). Koneckonců, hlavním cílem násilí islamistů z Provincie Sinaj (jak si teď říkají) jsou egyptské vojenské a policejní cíle, turistům se víceméně vyhýbají).

0
20 reakcí