Letne / podzimni vylet do Indie se da udelat se spolecnosti Transaero z Vidne - zpatecni letenka v aktualne nahozenem tarifu stoji 7900kc (287euro). Ceny letenek po Indii se daji poridit okolo 1000kc, skvely (a levny) zazitek je i cesta vlakem. Tarif je platny od cervence do rijna - koncem rijna jsem byl osobne v Goa a musim rict ze pocasi bylo paradni (nonstop slunicko), za cca 5 dni jsem videl jedinkrat par mracku na obloze. Vzhledem k tomu, ze jsem tenhle tarif ukradl Polakum, tak doporucuju konat rychle - na jejich linku vidim cca poslednich 5 moznosti k navratu (odletu je vic) - jinak prestup v Moskve je nastesti v obou smerech pres VKO, takze vizum neni nutne a cena za cestu tim padem nevzroste.. Lepsi cenu tezko poridite  .

[UN] VIE - DEL 7900,- kc

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

3 reakce

Letne / podzimni vylet do Indie se da udelat se spolecnosti Transaero z Vidne - zpatecni letenka v aktualne nahozenem tarifu stoji 7900kc (287euro). Ceny letenek po Indii se daji poridit okolo 1000kc, skvely (a levny) zazitek je i cesta vlakem.

Tarif je platny od cervence do rijna - koncem rijna jsem byl osobne v Goa a musim rict ze pocasi bylo paradni (nonstop slunicko), za cca 5 dni jsem videl jedinkrat par mracku na obloze.

Vzhledem k tomu, ze jsem tenhle tarif ukradl Polakum, tak doporucuju konat rychle - na jejich linku vidim cca poslednich 5 moznosti k navratu (odletu je vic) - jinak prestup v Moskve je nastesti v obou smerech pres VKO, takze vizum neni nutne a cena za cestu tim padem nevzroste.. smiley

A jestli to jde dumpnout netusim, takze mi nepiste smiley Lepsi cenu tezko poridite smiley

0

Ten tarif tu je už od prosince, asi není zájem smiley já spíš čekám, jak to zkombinují s tarify z PRG smiley

0 Citovat

To thajsko i ta indie od nich by se mi sikla tak od listopadu 2015 nejpozdej do unora 2016 snad jim to vydrzi smiley smiley

0 Citovat

Ahoj, nevíte o nějaké další, stejně úžasné nabídce do Indie? A kde bych to našel? Díky

0
3 reakce