ahoj, jak nejlevněji získat přelety z Manily po ostrovech? Koukala jsem na Cebu Pacifik, ale některé přelety nejdou zakoupit s odbaveným zavazadlem. A cena se pohybuje cca 4000 CZK za obousměrné lety, což mi přijde dost drahé. Někde jsem četla, že je výhodné ty letenky kupovat až na místě, zvláště když člověk cestuje mimo sezónu (květen), díky za odpovědi  .

přelety na Filipínách

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

ahoj,
jak nejlevněji získat přelety z Manily po ostrovech? Koukala jsem na Cebu Pacifik, ale některé přelety nejdou zakoupit s odbaveným zavazadlem. A cena se pohybuje cca 4000 CZK za obousměrné lety, což mi přijde dost drahé. Někde jsem četla, že je výhodné ty letenky kupovat až na místě, zvláště když člověk cestuje mimo sezónu (květen), díky za odpovědi smiley

0

no ja by som ti navrhoval pockat kym cebu pacific bude mat nejaku akciu, ja som tak kupil nedávno 2 letenky dokopy za 17E a to palawan - cebu a cebu-manila.
co sa týka letu z manily na palawan tak ten som kúpil cez edreams.es za 4E a letim zestairom (airasia)

0 Citovat

Přesně jak píše jasomja. Sleduj CEBU, pravidelně tam mají akce, ta co je nyní končí 5.3., tak se dá očekávat, že 6.3. něco vyhodí. Dají se tam ty přelety nakoupit za pár stokorun. A se zavazadlem jsem u nich neměl problém.

0 Citovat

takže myslíte, že i když si letenku koupím bez zavazadla, tak mi je normálně odbaví??

0 Citovat

ak si dobre pamatam tak do 7kg je tam prirucna batozina, inac ked sme tam boli pred 3 rokmi, tak v tagbilarane kamos mal v prirucnej batozine kozmetiku a na letisku mu ju zabalili do sacka a dali mu ju do podpalubia zadara smiley v podstate pri najhorsom zaplatis nejaky poplatok ktorý je cenovo totozny ako keby si si to zaplatila cez net a batozimu do podpalubia

0
4 reakce