Na cerven se da najit par slusnych terminu na zpatecni vylet z Prahy do Marrakeche s EasyJetem - ceny zacinaji na 3 676kc. Tuhle destinaci mam uz peknych par mesicu v hlave - jednim z mych snu je dat si dobrou tradicni veceri na Jemaa el-Fnaa a projit si stare mesto - bohuzel mi to zase unikne, protoze v cervnu nemuzu letet  .

[U2] PRG - RAK (Marrakech) - 3 676 kc

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

3 reakce

Na cerven se da najit par slusnych terminu na zpatecni vylet z Prahy do Marrakeche s EasyJetem - ceny zacinaji na 3 676kc. Tuhle destinaci mam uz peknych par mesicu v hlave - jednim z mych snu je dat si dobrou tradicni veceri na Jemaa el-Fnaa a projit si stare mesto - bohuzel mi to zase unikne, protoze v cervnu nemuzu letet smiley

Po ceste tam i zpatky jsou docela slusne prestupy - coz je za tuhle cenu rarita - da se dobre nakombinovat i varianta pres vikend (napr. pa 5.6. - po 8.6.).

Zajimavou alternativou k ceste do Marrakeche zustavaji lety z DE s Ryanem, ktere se daji poridit od 2 000 kc - pripadne Bratislava s cenami od 3 300 kc.

0

Za tyhle ceny jsme byli i v listopadu, s easyjetem přes Milán. Tou dobou se tam dá už i trochu dýchat, takže o nic nepřijdeš když to posuneš smiley

0 Citovat

Případně se podobná cena dá nakombinovat: Wizzem z Prahy do Bergama a Ryanairem z Bergama do Marrakeche

0 Citovat

To uz je skor zaujimavejsie sledovat Bratislava - Madrid - Fez, su tam letenky Madrid - Fez za 7e

0
3 reakce