Zdravím, potřebuji pro skupinu 4 lidí letenku multicity s tím, že několik letů se musí překrývat pro všechny osoby a pro jednu osobu bude návrat (poslední let) jindy o cca 14 dní. Jak to co nejlépe udělat? Jakmile hledám pro tři osoby a následně hledám pro posledního s jiným návratem, tak většina vyhledavačů nabízí i jiné první tři lety. Také se bojím, že jakmile koupím první tři letenky, změní se ceny nebo mi vyhledavače budou nabízet už jiné lety... Musím nějak najít přes Matrix a pak jít třeba do nějaké cestovky a koupit "manuálně"? Moc prosím o radu - co doporučujete? (je to do USA a pak nějak přelety v USA a pak jiný návrat do PRG pro jednu osobu). Moc díky, E. .

Částečně se překrývající lety - více osob, jak koupit?

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

0 reakcí

Zdravím,

potřebuji pro skupinu 4 lidí letenku multicity s tím, že několik letů se musí překrývat pro všechny osoby a pro jednu osobu bude návrat (poslední let) jindy o cca 14 dní. Jak to co nejlépe udělat?

Jakmile hledám pro tři osoby a následně hledám pro posledního s jiným návratem, tak většina vyhledavačů nabízí i jiné první tři lety. Také se bojím, že jakmile koupím první tři letenky, změní se ceny nebo mi vyhledavače budou nabízet už jiné lety...

Musím nějak najít přes Matrix a pak jít třeba do nějaké cestovky a koupit "manuálně"? Moc prosím o radu - co doporučujete? (je to do USA a pak nějak přelety v USA a pak jiný návrat do PRG pro jednu osobu).

Moc díky,

E.

0
0 reakcí