Zdravím všechny, snad nespamuji, ale nenašel jsem téma, kde by se to řešilo víc do detailu. Letíme v červnu do Peru a jedna z možností je mezipřistání v Miami (přílet v cca 20h jeden den, odlet po poledni následující den). Budeme mít klasicky ESTU, dá se v tomto případě normálně vyjít z letiště a aspoň trochu kouknout do Miami? A jak by to potom bylo se zavazadly? Díky moc za informaci. .

Přestup USA (Miami)

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

2 reakce

Zdravím všechny,

snad nespamuji, ale nenašel jsem téma, kde by se to řešilo víc do detailu. Letíme v červnu do Peru a jedna z možností je mezipřistání v Miami (přílet v cca 20h jeden den, odlet po poledni následující den). Budeme mít klasicky ESTU, dá se v tomto případě normálně vyjít z letiště a aspoň trochu kouknout do Miami? A jak by to potom bylo se zavazadly?
Díky moc za informaci.

0

Povím svoji zkušenost. My jsme již několikrát přiletěli do MIA a druhý den cestovali dál (do Karibiku). Vždy jsme využili nějakého hotelu, který měl schuttle bus zadarmo. Jelikož se u nás jednalo o let z MIA dál s jinou leteckou společností, kufry nám dali v MIA. My naopak jsme si část kufrů nechali v hotelu v MIA, abychom zbytečný věci nemuseli tahat sebou na ostrov, když jsme pak pokračovali po týdnu na ostrově s putováním po Floridě.

0 Citovat

Zavazadla vam v kazdem pripade vylozi (pokud je MIA vasi prvni US destinaci a budete tam prochazet pres imigracni) - na terminalu 2 v MIA je depozit na zavazadla, kde si je muzete ulozit - pripadne si je vzit sebou do hotelu (v MIA se vyplati vzit si hotel na letisti, jsou tam levnejsi nez na Miami Beach)..

0
2 reakce