Od května dojde k automatickému přidělování sedaček, případně individuální výběr od 1€ https://wizzair.com/en-GB/about_us/news/wizzen307  .

Wizzair ruší free seating v letadlech

Založil ve fóru Letecké společnosti

13 reakcí

Od května dojde k automatickému přidělování sedaček, případně individuální výběr od 1€

https://wizzair.com/en-GB/about_us/news/wizzen307

0

opat bdue prvych par dni zabava pri boardingu smiley

0 Citovat

Někdo, kdo umí "udělat" sedadla u Wizzair? Dělal jsem naposledy před 2 roky. Do SZ.

2 Citovat

Můžu dotaz, letíme za 3 týdny do Abu Dhabi z Vídně, cena výběru místa sedačky je teď 25 eur nejlevnější, uvažuji jestli koupit teď anebo až při online checkinu den před odletem? Nevíte prosím jestli cena většinou jde pak nahoru nebo dolů nebo bude stejná? Jde o 4 sedadla, proto řeším cenu :) Děkuji moc

0 Citovat

Cena jde už jen nahoru. Nejlevnější je brát to při koupi letenek.

 

1 Citovat

S Wizzem jsem letěla jen jednou (do Kutaisi), ale při koupi letenek nabízeli sedadla ca. od 350,- Kč/os./let a ca. 3 dny před odletem nejlevnější stála 160,- (prostřední sedadlo) a 185,- (okénko/ulička). Stejné ceny i pro let zpět. Samozřejmě nevím, jestli je to pravidlo, mohli to operativně zlevnit, protože měli málo prodaných sedadel. Také to můžete risknout a při online checkinu přesunout pouze 2 osoby k jiným dvěma (musí ale vedle nich být volné místo) a budete pak sedět 2 + 2 a zaplatíte jen za 2 sedadla.  

1 Citovat

Seating je zajímavý:

3 hodiny před odletem (konec možnosti checkin a koupi letenek) bylo v app 12 míst volných - možnost koupě místenek. Hodinu před odletem byla možnost koupit 105 místenek. 

Překvapení čekalo při nástupu:

Prakticky nebyly volné žádné místa.

Kdybych koupil místenky, které nabízel systém hodinu před odletem (K platbě jsem nedošel jenom jsme kontroloval možnosti volných sedaček.), tak bych stejně nemohl sedět na těch místech.

Má proto někdo vysvětlení?

0 Citovat

Nebol to už náhodou seating na nasledujúci let naspäť, len ty si si to nevšimol? Čo ja viem, tak miesta vieš online kúpiť len do začiatku fyzického checkinu, potom sa to už dá len na letisku.

Hodinu pred odletom som voľné miesta nevidel ešte v žiadnej appke, to by museli mať prepojené so systémom, čo majú na letisku.

1 Citovat

Možná máš pravdu, že jsem asi viděl zpáteční let.

Byl to první let z Wizz po 3 letech.

Nicméně i ty poslední volná místa (cca 12 míst) před koncem checkinu 

byla po nástupu obsazena. Udělal jsem si dokonce screen.

0 Citovat

Tých pár miest je bežný jav, vždy sa nájde pár pohodlných alebo nevedomých, ktorí si to potom zaplatia pri pulte na checkine

1 Citovat

Myslíš, že tyto místa lze zakoupit na pultu i když je checkin v app ukončen?

0 Citovat

Určite, mám to odskúšané

0 Citovat

a taky část lidí má koupené ty vyšší tarify, kde máš klasický checkin na přepážce v ceně, takže nechají odbavení až na letiště.
A něteří neví, že s běžnou wizz letenkou je online checkin povinný.. poměrně dost lidí ve frontě na boarding má pak v ruce takovou tu malou palubku vytištěnou na přepážce.

druhá věc je, že IT oddělení wizz je snad chráněná dílna. V systému je tolik bugů, že u některých už ani není jasné, jestli je to chyba nebo vlastnost :D

4 Citovat

To Goro... to už je moje profesionální lowcost deformace 😀

0
13 reakcí