Zdravím, rád bych jel o prázdninách do Seattlu,sháním proto co nejlevnější letenky - ideálně pod 12000. Najdou se nějaké? .

Seattle

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Zdravím, rád bych jel o prázdninách do Seattlu,sháním proto co nejlevnější letenky - ideálně pod 12000. Najdou se nějaké?

0

Je to hodně nereálné (až parkticky nemožné) dostat se během prázdnin z ČR na západní pobřeží USA po 12k. Z Prahy to vychází v srpnu od 1233 USD, v minulosti jsem našel akci od AF Lipsko - Seattle červen/červenec za 12500, jenže jsem ty letenky kupoval už v březnu. Zkuste si pohrát s více rezervačními systémy (pelikan.cz, letuska.cz, letenky.cz, expedia.com, orbitz.com) a zkoušet i různá místa odletu (Praha, Vídeň, Mnichov, Frankfurt, ...).

0 Citovat

Podle me se urcite nenajdou, vzhledem k obdobi - jedina sance je pockat na nejaky kix smer USA a pak se dopravit nejakym lokalnim lowcostem - kix ale muze a nemusi prijit, je to trochu loterie.. Jak jsem tady psal pred par dny - moje draha polovicka pred casem potrebovala do Seattlu o prazdninach a tak dlouho cekala na dobrou cenu, az nakonec zaplatila 30k..

Dobra cena je v peak season 20k, 12k je scifi cena smiley

0 Citovat

Mohu se zeptat, co konkrétně tě láká na Seattlu? Já tam teda byl a moc mě to neuchvátilo. smiley

0 Citovat

Tak Seattle je např. dobrá vstupní brána do Britské Kolumbie / do Kanady, letenky jsou tam zpravidla levnější než přímo do Vancouveru smiley

0
4 reakce