Zdravím, okolo 2.8. bych se chtěl co nejlevněji dostat z Prahy do Finska. Pokud budou nějak rozumně dostupná jak časově tak finančně jiná letiště v Evropě, nemám s tím problém. Klidně by se dalo i někam dojet autem, klidně i daleko, ale aby se to vyplatilo finančně nebo časově, že ano. Časové prodlevy mezi přesuny nemusí být nutně navazující, klidně se i podívám do míst po cestě. Co se týče Finských letišť je to také v podstatě jedno, ale cílem cesty je městečko Seinäjoki. Mělo by se tam relativně dobře a levně dostat z větších měst ve Finsku autobusem nebo vlakem. 2.8. už musím být na místě. Cesta zpět od 15.8. a později. Letenky by měli být pro dva dospělé do 26ti let. Každý jedno větší kabinové nebo odbavené zavazadlo. Zatím jsem našel nejlevnější za 4300Kč, ale je to tedy cesta... Praha - Gdansk 45Zl (polskibus) Gdansk - Turku 494zl (velké kabinové zavazadlo) - v ceně jsem započítal poplatek za wizzair členství(pro jednu osobu) a odečetl slevy. Turku - Tampere 8EUR Tampere - Seinäjoki 10EUR To jsou zpáteční ceny za jednu osobu.. Šlo by to udělat nějak rozumněji nebo klidně nějak podobně, nevadí ani víc přestupů, ale ještě levněji? Díky za jakékoliv návrhy. .

Praha -> Finsko v Srpnu

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

1 reakce

Zdravím, okolo 2.8. bych se chtěl co nejlevněji dostat z Prahy do Finska. Pokud budou nějak rozumně dostupná jak časově tak finančně jiná letiště v Evropě, nemám s tím problém. Klidně by se dalo i někam dojet autem, klidně i daleko, ale aby se to vyplatilo finančně nebo časově, že ano. Časové prodlevy mezi přesuny nemusí být nutně navazující, klidně se i podívám do míst po cestě. Co se týče Finských letišť je to také v podstatě jedno, ale cílem cesty je městečko Seinäjoki. Mělo by se tam relativně dobře a levně dostat z větších měst ve Finsku autobusem nebo vlakem. 2.8. už musím být na místě. Cesta zpět od 15.8. a později. Letenky by měli být pro dva dospělé do 26ti let. Každý jedno větší kabinové nebo odbavené zavazadlo. Zatím jsem našel nejlevnější za 4300Kč, ale je to tedy cesta...
Praha - Gdansk 45Zl (polskibus)
Gdansk - Turku 494zl (velké kabinové zavazadlo) - v ceně jsem započítal poplatek za wizzair členství(pro jednu osobu) a odečetl slevy.
Turku - Tampere 8EUR
Tampere - Seinäjoki 10EUR
To jsou zpáteční ceny za jednu osobu..

Šlo by to udělat nějak rozumněji nebo klidně nějak podobně, nevadí ani víc přestupů, ale ještě levněji? Díky za jakékoliv návrhy.

0

Myslím si, že je skoro zbytečné se trmácet do GDN, když na termín 31.7. tam a 17.8. zpátky jsou k mání přímé letenky Praha-Helsinki-Praha za něco málo přes 3000 Kč:

smiley http://is.gd/tUgQvQ

0
1 reakce