Ahoj, zajímalo by mě, jestli jde si k příručnímu zavazadlu (budu mít batoh normálně školní velikosti) a k němu si připnout spacák? Nechaj mě to takhle bez problému? Páč jsem četl že třeba ženský můžou mít k příručáku ještě nějakou kabelku nebo tak, takže to už pak takovej rozdíl neni si myslim. Páč do kufru se mi asi nevejde vzal by tam hodně místa a celkem nutně si ho s sebou musim vzít. Spacák neni žádnej mega. Pro doplnění letim s ČSA PRG-AMS a poté s KLM AMS-SFO. díky za jakoukoliv radu  .

Příruční zavazadlo + spacák?

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

7 reakcí

Ahoj,

zajímalo by mě, jestli jde si k příručnímu zavazadlu (budu mít batoh normálně školní velikosti) a k němu si připnout spacák? Nechaj mě to takhle bez problému? Páč jsem četl že třeba ženský můžou mít k příručáku ještě nějakou kabelku nebo tak, takže to už pak takovej rozdíl neni si myslim. Páč do kufru se mi asi nevejde vzal by tam hodně místa a celkem nutně si ho s sebou musim vzít. Spacák neni žádnej mega. Pro doplnění letim s ČSA PRG-AMS a poté s KLM AMS-SFO.

díky za jakoukoliv radu smiley

0

Zavazadlová politika závisí na společnosti a tarifu, musíš si to najít v podmínkách. Ty se mimochodem opravdu neliší v závislosti na pohlaví, skutečně to není tak, že žena může mít normální kabinové zavazadlo + kabelku jako bonus a muž smí mít jen jedno kabinové zavazadlo. Fakt ne. To, že člověk často malou kabelku pronese, aniž by to kdokoli řešil, je věc druhá (já takhle běžně pronáším tašku se zrcadlovkou), ale opět, klidně ji může pronést i muž. Pokud máš v podmínkách 1 kabinové + 1 odbavené zavazadlo a mermomocí chceš spacák protáhnout na palubu, pak bych ho k tomu batohu nějak připevnila (čím nemyslím volně přivázat za šňůrku). Neletíš nízkonákladovkou, takže by to nikdo nemusel nějak extra řešit, ale pro jistotu bych ho měla k batohu pevně přidělaný.

0 Citovat

Spacak je uplne v pohode, moje mati (z me neznamych duvodu) ho taha na kazdou cestu letadlem (a uz ma docela dost nalitano - vcetne spousty segmentu s CSA).. Nosi ho extra v ruce - ale ma takovej ten opravdu malej cestovni..

Jinak nejjednodussi je koupit si ho samozrejme na miste, jestli ho chces tahnout proto, abys mohl stanovat v USA - jestli ho mas na spani na letisti, tak se neboj.. smiley

0 Citovat

Okej díky oboum... Hele je mi jasný že by bylo nejjednodušší si ho koupit na místě, jenže já budu makat v kempu dětskym, takže spaní někde v chatkách, a přímo z letiště pojedu kempovym vanem do táboru a odtamtud opravdu nevím kdy se dostanu někam do města kde bych si koupil spacák smiley a spát bez spacáku bych tam určitě nechtěl smiley takže sem si dneska koupil spacák ve sportisimu, neni to ten vyloženě malinkej ale takovej střední no..smiley Takže si myslim že by to mělo bejt snad bez problému

0 Citovat

Se divím, že ti někdo neporadil, aby jsi si ho koupil na místě a až pojedeš domů, tak ho ještě v obchodu vrátil... smiley No nic, jen na obveselení.

0 Citovat

2cali: poradil, podívej se výše smiley

0 Citovat

Kup si ho přes amazon a nech poslat na svoje jméno a adresu kempu.
Problem solved.

0 Citovat

jedu poprvý, nechci to nijak komplikovat s objednáváním přes net smiley

0
7 reakcí