Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s kupováním letenky přes letuška.cz. Koupili jsme si tam letenky do Austrálie (z Prahy do Frankfurtu letí Lufthansa, pak Singapore airlines), ale byla nám přidělena místa třeba 4 řady od sebe. Je problém přerezervovat to na stránkách Lufthasy nebo Singapore tak, abychom seděli vedle sebe? DÍky! .

Výběr sedadla

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

6 reakcí

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s kupováním letenky přes letuška.cz. Koupili jsme si tam letenky do Austrálie (z Prahy do Frankfurtu letí Lufthansa, pak Singapore airlines), ale byla nám přidělena místa třeba 4 řady od sebe. Je problém přerezervovat to na stránkách Lufthasy nebo Singapore tak, abychom seděli vedle sebe?
DÍky!

0

Neni, 24h pred odletem (pokud nemas * aliance status aspon silver) by to melo jit zadara.. Akorat je obcas trochu oser, ze pokud je letenka prodavana jako LH, tak se muze stat, ze te LH apka nenecha vybrat Singapore Airlines sedadla a kdyz se prihlasis do Singapore airlines webu, tak ti to napise, ze let je prodany pres LH tak mas smulu.. smiley Nicmene to zjistis predem tak, ze pokud te Singapore necha prihlasit a zavazadlo vybrat (klidne hned dneska, akorat nepotvrdis platbu), tak to pujde i zadara 24h pred odletem (samozrejme taky zalezi, v jake letis tride, booking class etc smiley)..

Samozrejme to muzes udelat kdykoliv a za poplatek, coz za to podle me nestoji (delam to tak ze presne 24h pred odletem to vyridim pres mobilni apku a zatim jsem si vzdycky sedl + - kam jsem chtel.. )

0 Citovat

ikonka dítěte u Japan Airlines

https://byznys.ihned.cz/c1-66648...position-2

0 Citovat

Heuréka.

Doufám že se ostatní aerolinky velmi rychle přidají.

0 Citovat

Zdravim, dufam ze mi bude vediet niekto poradit. Letime (4osoby) vo februari VIE-IST-ZNZ s turkish, vsetko na jednej letenke. No a 100 dni pred odletom sa daju vybrat sedadla, co som sa pokusila spravit, no a tu je ten preblem, ze VIE-IST pohoda, prazdne lietadlo, a IST-ZNZ tam je vsetko obsadene az na jedno jedine sedadlo ako keby predali viac leteniek alebo co...Spat nie je problem ani pri ZNZ-IST, ani IST-VIE tam bolo vsetko volne. Co si o tom myslite, snad s tym ma niekto skusenost. Dakujem

0 Citovat

Chtel bych se take zeptat na turkish - mam to dnes presne za 90 dni a kdyz se prihlasim do turkish tak si nemohu navolit misto - ani u  popisu misto neni zadne prirazeno - je to z prahy do istanbulu a kdyz to rozkliknu tak to pise Pro let není k dispozici žádná vhodná volba. Co s tim ? Neotvira se to nastaveni mista 60 dni pred odletem ?

0 Citovat

https://www.turkishairlines.com/...index.html

0
6 reakcí