Zdravím všechny. Koupila jsem si v akci jako asi hodně lidí tady zlevněné letenky do Soulu s chybným tarifem. Musím se ale přiznat, že se tam sama docela bojím, bude to moje druhá cesta letadlem a první přes oceán. Navíc jsem na tom v červnu časově velice špatně. Nyní se posunul čas odletu ze Soulu o 30 minut a já doufala, že toho využiju a budu moci zrušit letenku za plnou náhradu kvůli změně času odletu. Bylo mi ale řečeno zprostředkovatelem, že 30 minut na to nestačí a nemám nárok letenku zrušit. Je to tak, mám smůlu? V případě zrušení bych dostala jen zhruba asi třetinu částky zpět. Díky moc za odpověď. .

Storno letenky do Soulu

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

2 reakce

Zdravím všechny.

Koupila jsem si v akci jako asi hodně lidí tady zlevněné letenky do Soulu s chybným tarifem. Musím se ale přiznat, že se tam sama docela bojím, bude
to moje druhá cesta letadlem a první přes oceán. Navíc jsem na tom v červnu časově velice špatně. Nyní se posunul čas odletu ze Soulu o 30 minut a já doufala, že toho využiju a budu moci zrušit letenku za plnou náhradu kvůli změně času odletu. Bylo mi ale řečeno zprostředkovatelem, že 30 minut na to nestačí a nemám nárok letenku zrušit. Je to tak, mám smůlu? V případě zrušení bych dostala jen zhruba asi třetinu částky zpět.

Díky moc za odpověď.

0

Leo, nárok na plnou refundaci vzniká až při změně času o min. 4 hodiny smiley
Myslím, že by byla škoda letenku nevyužít, Jižní Korea je skvělá a naprosto bezpečná země, později budeš jen litovat smiley

0 Citovat

Na kdy to máš? Bratr potřebuje letět ze Soulu a zpátky smiley Jestli se bojíš, můžu ti na něj dát kontakt, studuje tam a vyzná se, pomůže.

0
2 reakce