Zdravím, hladam letenku pre skupinu 20 ludi z SR, s odletom idealne Bratislava/Budapest, ideálne v termínoch 25.7. - 8.8.2015 do Pekingu. Z Pekingu pojdeme do Tianjinu, takže prípadne aj okolie by vyhovovalo. Ak by niekto vedel poradit, pomoct kde zohnat letenky za čo najlepšiu cenu, pripadne dala by sa využiť nejako možnosť skupinovej letenky? DAKUJEM! .

Cr/Sr -> Peking

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Zdravím,
hladam letenku pre skupinu 20 ludi z SR, s odletom idealne Bratislava/Budapest, ideálne v termínoch 25.7. - 8.8.2015 do Pekingu. Z Pekingu pojdeme do Tianjinu, takže prípadne aj okolie by vyhovovalo. Ak by niekto vedel poradit, pomoct kde zohnat letenky za čo najlepšiu cenu, pripadne dala by sa využiť nejako možnosť skupinovej letenky?

DAKUJEM!

0

Praha je citelně levnější než Budapešť, obojí je ale bohužel s Aeroflotem... smiley

0 Citovat

Ahoj, skupinu 20 lidí je nutné řešit přímo s prodejcem / let.společností. Oni ti udělají ceny, např. letenky@letenky.cz a s echem, že jdeš z Cestujlevne - pak je fix feečko za vydání.

0 Citovat

Zatiaľ som skúsil napísať na letenky@letenky.cz na skupinovú letenku, na kayak.com som našiel za 540$/os.... čo si myslím, že je dosť dobrá cena, ale ak sa dá niečo ušetriť, určite som za. Ak by niekto predsa len o niečom ešte vedel, dajte vedieť, budem vďačný!

0
3 reakce