Ahoj/ Dobrý den. Potřebovala bych poradit s letenkou na Vánoce 2015. Ideálně Thajsko, Malajsie, Filipíny, Indonésie, nebo i jiné... Jsme otevřeni čemukoliv, upřednostňujeme nějakou lacinější destinaci. A teď to hlavní, termín odletu nejdříve 11.prosince večer (musíme v pátek ještě do práce) a návrat nejpozději 3.1.2016 (včetně případných přípojů po Evropě) Odlet z Londýna (kerékoliv letiště). Nebo potom Z/Do nějakého města v Evropě, které je dostupné low costem ideálně ze Stanstedu. Myslíte že je reálné se dostat na cenu do 15k za letenku ? A radíte spíše kupovat už teď, nebo vyčkávat do podzimu? Díky za pomoc B. .

JV ASIE PŘES VÁNOCE 2015

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Ahoj/ Dobrý den. Potřebovala bych poradit s letenkou na Vánoce 2015. Ideálně Thajsko, Malajsie, Filipíny, Indonésie, nebo i jiné... Jsme otevřeni čemukoliv, upřednostňujeme nějakou lacinější destinaci. A teď to hlavní, termín odletu nejdříve 11.prosince večer (musíme v pátek ještě do práce) a návrat nejpozději 3.1.2016 (včetně případných přípojů po Evropě)
Odlet z Londýna (kerékoliv letiště). Nebo potom Z/Do nějakého města v Evropě, které je dostupné low costem ideálně ze Stanstedu.
Myslíte že je reálné se dostat na cenu do 15k za letenku ? A radíte spíše kupovat už teď, nebo vyčkávat do podzimu?

Díky za pomoc B.

0

Ja bych vyckal do prvni zajimave akce a skocil po tom.. Urcite toho jeste prijde spousta.. Ale samozrejme ty tvoje terminy budou prvni pryc smiley Ale urcite toho jeste prijde dost.. Mozna bych zkusil zahybat s datumem navratu - 3.1. bude dost exponovany den, nicmene tesne pred silvestrem by to mohlo byt o dost zajimavejsi smiley Kazdopadne neni nutne to kupovat hned, jeste je cas pocihat si na pecku smiley

Vyhoda UK je velka nabidka LM charteru - nicmene ty bohuzel letaji vetsinou opacnym smerem (nicmene ja osobne kdybych se mel rozhodnout mezi Asii a Karibikem tak Asie rozhodne nevyhraje).

0 Citovat

Diky za odpoved. Poradis jeste kde hledat Londyn- Karibik? Ja znam jen Thompson a za poslednich par mesicu me tam nic nezaujalo smiley . Preferujem Asii, ale nebranime se nicemu, ale ceny na naklady tam budou ve vetsine zemi asi jinde nez Asie smiley

0 Citovat

holidaypirates.com je asi nejjednodussi smiley

0
3 reakce