Ahoj, sháním letenky do Kuala Lumpur, chtěl bych tam strávit tak dva dny a následně pokračovat letecky do Yogyakarty v Indonesii. Dále procestovat východní Javu, Bali, Lombok a z Flores po návštěvě Komoda zpět (pravděpodobně přes Kuala Lumpur) do Čech. Odlet kolem 14.8 a návrat 7.9. Moc prosím o pomoc při výběru letenky do Kuala Lumpur (Či jiné destinace v indonesii, když bude levnější tak Kuala Lumpur obětuji). Místní letenky už není problém najít na AirAsia podle potřeby:-). Děkuji za odpověd. PS: Odlet a přílet muže být i Víděn nebo Mnichov. .

Letenky do Kuala Lumpur či přímo do Indonesie

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Ahoj,
sháním letenky do Kuala Lumpur, chtěl bych tam strávit tak dva dny a následně pokračovat letecky do Yogyakarty v Indonesii. Dále procestovat východní Javu, Bali, Lombok a z Flores po návštěvě Komoda zpět (pravděpodobně přes Kuala Lumpur) do Čech. Odlet kolem 14.8 a návrat 7.9. Moc prosím o pomoc při výběru letenky do Kuala Lumpur (Či jiné destinace v indonesii, když bude levnější tak Kuala Lumpur obětuji). Místní letenky už není problém najít na AirAsia podle potřeby:-). Děkuji za odpověd. PS: Odlet a přílet muže být i Víděn nebo Mnichov.

0

Těžko teď něco seženeš.. Všechny akce na léto již proběhly.

0 Citovat

Ahoj, kdyby jsi na neco narazil, dej mi prosim vedet....take bych se tam v techto datech chtel podivat, diiiky moc. Jinak vim o tom, ze tam levne letaji flydubai a turkish arlines, bohuzel zatim nicmoc ceny smiley chtel bych se dostat pod 13000 z Prahy

Odesláno z mého LG-D605 pomocí Tapatalk

0
2 reakce