Zdravim, mam dotaz ohledně vyhledávačů letenek. Je nějaká stránka/vyhledávač kde si při výběru letenek můžu určitě, který budou do economy třídy a které třeba do Premium economy? Vim že třeba u airfrance nebo British airways to jde u zpátečních letenek z jednoho místa. Ale když bych chtěl třeba kombinaci Praha-NYC-Fort Lauderdale-Las Vegas-Praha, tak to tam nejde. Chtěl bych třeba vyšší třídu u letu Praha-NY a Las Vegas-Praha. Jde to na nějaké stránce? .

Kombinace letových tříd

Založil ve fóru Vyhledávače letenek

2 reakce

Zdravim, mam dotaz ohledně vyhledávačů letenek. Je nějaká stránka/vyhledávač kde si při výběru letenek můžu určitě, který budou do economy třídy a které třeba do Premium economy? Vim že třeba u airfrance nebo British airways to jde u zpátečních letenek z jednoho místa. Ale když bych chtěl třeba kombinaci Praha-NYC-Fort Lauderdale-Las Vegas-Praha, tak to tam nejde. Chtěl bych třeba vyšší třídu u letu Praha-NY a Las Vegas-Praha. Jde to na nějaké stránce?

0

Covece obavam se ze tohle je vlastnost pouze award flights (letenky za mile z frequent flyer) - poskladat si letenku na jeden ticket v ruznych tridach.. Nicmene zrovna v tvem pripade bych to udelal tak, ze bych si vzal open jaw letenku PRG - NYC a LAS - PRG v pozadovane vyssi tride na jeden ticket a separatne bych si koupil ten pripoj NYC - LAS v monkey class.. Ale nez to udelas, tak si schvalne zkontroluj, kolik by to stalo cele jako multi-city v C a pak kolik budou stat ty dve letenky separatne - nakonec mozna zjistis, ze se ti ten samostatny economy ani nevyplati..

Mas nejake konkretni datumy kdy chces letet ?

PS: Obcas se stane, ze te bookne do nejake lepsi class na jeden segment treba OTA - ale to jsou bud glitche nebo nahody..

0 Citovat

Ahoj, toto lze pouze na webu dopravců, neboť GDS s těmito daty aktuálně neumí pracovat a kombinovat jednotlivé třídy.

0
2 reakce