Zdravím, mám dotaz. Kvůli zpožděnému letu jsem od American Airlines obdržel Transportation Vouchery, které mohu použít k zaplacení dalších letů. Máte s nimi někdo zkušenosti? Vím, že se musejí využít do jednoho roku (respektive je nutné rezervovat a zaplatit s nimi letenky s odletem v dalších následujících 331 dnech), vím, že jsou sice nepřenosné, ale mohu s nimi zaplatit letenku třeba rodině nebo kamarádům, ale zajímá mě, jak se s nimi pracuje v reálu. Na stránkách American Airlines provedu rezervaci, zvolím odložit platbu a pak? Dočetl jsem se, že se vouchery posílají do kanceláře AA (netušíte, kde je aktuálně nejbližší? Někde píší, že se mají posílat do Irska, někde do Madridu, někde do Londýna, na stránkách AA pro jistotu nic  .

Transportatin Voucher od American Airlines

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

4 reakce

Zdravím,

mám dotaz. Kvůli zpožděnému letu jsem od American Airlines obdržel Transportation Vouchery, které mohu použít k zaplacení dalších letů. Máte s nimi někdo zkušenosti? Vím, že se musejí využít do jednoho roku (respektive je nutné rezervovat a zaplatit s nimi letenky s odletem v dalších následujících 331 dnech), vím, že jsou sice nepřenosné, ale mohu s nimi zaplatit letenku třeba rodině nebo kamarádům, ale zajímá mě, jak se s nimi pracuje v reálu. Na stránkách American Airlines provedu rezervaci, zvolím odložit platbu a pak? Dočetl jsem se, že se vouchery posílají do kanceláře AA (netušíte, kde je aktuálně nejbližší? Někde píší, že se mají posílat do Irska, někde do Madridu, někde do Londýna, na stránkách AA pro jistotu nic smiley). Není možné je prezentovat v nějaké kanceláři na Letišti Václava Havla? AA sem létají, pokud se nemýlím. A další věc je, pokud nevyčerpám celou hodnotu vouchery, vydají mi nový se zbývající částkou?

Díky moc za rady. Samozřejmě jsem využil strýčka "Google", než mi to někdo mile poradí, ale informace se dost liší a některé ani nejsou aktuální, takže se raději ptám na osobní zkušenosti.

0

AA sem neletaji...

0 Citovat

A já myslel, že už do Prahy létají smiley.

0 Citovat

No mozna bys nejaky codeshare nasel, BA lety jsou obcas marketovane jako AA..

Kazdopadne 100% letaji z DE i AA operovane lety ..

0 Citovat

Chene, byl jsi úspěšný? Také mám voucher od AA a zajímalo by mne, jak ho uplatnit.

0
4 reakce