Dobrý den, zařídil jsem si WDC a koupil letenky pro 2 osoby do Bari. Dodatečně bych chtěl přidat dceru, která se nakonec rozhodla jet taky. Proto bych měl dotaz. 1) Jak můžu přidat dítě dítě, nabízí mi to pouze s variantou s 1 dospělým. 2) Lze rozšířit svůj účet u WDC na skupinový a čerpat slevu i na dceru? Předem děkuji, Ivan .

Dodatečné přidání dítěte do rezervace WDC

Založil ve fóru Letecké společnosti

5 reakcí

Dobrý den, zařídil jsem si WDC a koupil letenky pro 2 osoby do Bari.
Dodatečně bych chtěl přidat dceru, která se nakonec rozhodla jet taky.
Proto bych měl dotaz.
1) Jak můžu přidat dítě dítě, nabízí mi to pouze s variantou s 1 dospělým.
2) Lze rozšířit svůj účet u WDC na skupinový a čerpat slevu i na dceru?

Předem děkuji, Ivan

0

Ahoj, řešil jsem to taky v březnu 2015 , je potřeba zavolat na placenou wizzair infolinku a oni ti vytvori extra rezervaci jen pro tve dite. Telefon maji snad v sekci FAQ.
Jinak vzala to nejaka ukrajinka, ktera umela celkem jak stak cesky.
Co se mi nelibilo tak ji musis nadiktovat vsechny udaje z platebni karty smiley Sice se mi to nelibilo, ale to bylo tak vse co jsem mohl s tim delat.

JInak vsechno probehlo v poradku, syna mi pridali a let byl bez problemu.

0 Citovat

Ahoj Dolphi, díky moc za odpověď. Omlouvám se za zpoždění. S WDC to byl přes telefonní linku porod. Nějaký Maďar nebo Turek s chabou češtinou mi dcerce zarezervoval zpáteční let jako Praha - Bari, tak pak jsem to složitě musel řešit přes linku a doplatit navýšení ceny a zpětně reklamovat po příletu. (Tentokrát jsem už zvolil angličtinu...). No, fakt voser. Ale po 2 týdnech peníze vrátili, jen ty provolané peníze za půlhodinu na lince, 14 Kč za minutu ne.

0 Citovat

ked viete po anglicky, urcite radsej volajte na UK linku. Vyjde to o dost lacnejsie

0 Citovat

Hlavne vzdycky volat pres Skype nebo jiny VoIP. Taky jsem nedavno volal na aerolinky, do jejich US call centra a resil jsem tam neco snad pul hodiny, kdybych volal na zahranicni cislo ze zahranici (jsem v Norsku), tak bych rovnou mohl letenky nechat propadnout a vyslo by me to levneji smiley

0 Citovat

Díky moc za radu. Už tam tak budu příště taky volat smiley

0
5 reakcí