Od dnešního dne zavádí Wizzair nové pravidlo - cestující s Priority boarding službou si mohou vzít na palube ještě jeden kus příručního zavazadla navíc, a to o rozměrech 40x30x18 cm. Služba stojí 3 € / let. https://wizzair.com/en-GB/about_us/news/wizzen337 .

S priority boardingem navíc 1 ks zavazadla - 3 €

Založil ve fóru Letecké společnosti

5 reakcí

Od dnešního dne zavádí Wizzair nové pravidlo - cestující s Priority boarding službou si mohou vzít na palube ještě jeden kus příručního zavazadla navíc, a to o rozměrech 40x30x18 cm. Služba stojí 3 € / let.

https://wizzair.com/en-GB/about_us/news/wizzen337

0

** A small cabin bag of size 42x32x25cm or smaller can be taken on board free of charge. If the cabin baggage is larger than the dimensions of a small cabin bag but not exceeding 56x45x25cm, it can be carried for a fee. No weight restriction applies but passengers must be able to place it in the overhead compartment unassisted.

myslite, ze to bude platit aj pre ludi bez priority? nepohneval by som sa, do burtona toho vojde vela smiley

0 Citovat

Váhové omezení dávno u Wizzu neplatí smiley

0 Citovat

a co je potom toto ? smiley

0 Citovat

Co tedy řešíme? smiley Malý kabinový je bez váhového limitu - to je i na tvé letence.

0 Citovat

riesil som prave to Large lebo som si spomenul na tie 10 kg ktore ako vidno na letenke su. aj sa to tu minule riesilo ako to wizz bere, niekto to tu pisal ze v milane im vazili prirucnu. Som si isty, že v podmienkach nebolo ani reci o neobmedzenej vahe a, teda platilo si myslim to co je na letenke, small neobmedzene a large 10 kg. Dnes vsak prvy krat vidim slovo unlimited, takze ma zaujima ci je to nejaka vysada priority boarding a 1 batozina naviac alebo vseobecna. Mam kupenych niekolko dalsich leteniek inych spolocnosti a vsetky maju 7 resp. 10 kg, nechce sa mi verit ze wizz co meria milimetre necha behat kadekoho bez vahoveho limitu smiley ale mas toho ďaleko viac nalietane takze asi vies o com pises ... ja len že jedna vec su predpisy a druha realita na letisku smiley

0
5 reakcí