Ahoj, nema nekdo info, jestli CSA nahodu zase nerusi linku Praha - Oslo? Uz od vcera nevidim zadny termin na zari, ani napr. na listopad. Totez SmartWings. Predtim byla mista na webu CSA normalne k dispozici, ale vcera trochu divne poskocily ceny OSL-PRG z kolem 2 tisic Kc na dost nesmyslnych 22 tisic nejdriv v patek 18.9., o par minut pozdeji patek uplne zmizel a soucasne podobne vyskocila cena na letu o den pozdeji v sobotu 19.9., tentokrat z nejaky 3-6 tisic (nevim presne) zase na 22 tisic. Za dalsich par minut mi to uz nenaslo nic. Ted taky nic. Hazi me to zpet na uvodni stranku s hlaskou "Nebyly nalezeny žádné lety!" Dokonce ani dnesni let OSL-PRG v 19:20 (kterym letim) to nechce ukazat, i kdyz ten by mohl byt vyprodany. .

ČSA: rušení nových linek z PRG

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

6 reakcí

Ahoj,
nema nekdo info, jestli CSA nahodu zase nerusi linku Praha - Oslo?
Uz od vcera nevidim zadny termin na zari, ani napr. na listopad. Totez SmartWings. Predtim byla mista na webu CSA normalne k dispozici, ale vcera trochu divne poskocily ceny OSL-PRG z kolem 2 tisic Kc na dost nesmyslnych 22 tisic nejdriv v patek 18.9., o par minut pozdeji patek uplne zmizel a soucasne podobne vyskocila cena na letu o den pozdeji v sobotu 19.9., tentokrat z nejaky 3-6 tisic (nevim presne) zase na 22 tisic. Za dalsich par minut mi to uz nenaslo nic. Ted taky nic.
Hazi me to zpet na uvodni stranku s hlaskou "Nebyly nalezeny žádné lety!"
Dokonce ani dnesni let OSL-PRG v 19:20 (kterym letim) to nechce ukazat, i kdyz ten by mohl byt vyprodany.

0

Asi je vše pryč po včerejší business error s BA smiley

0 Citovat

Pry je to cancelled smiley

0 Citovat

Z Norska nám přežil asi jen Stavanger smiley

0 Citovat

boze... smiley http://ekonomika.idnes.cz/csa-po-mesici ... oprava_fih

0 Citovat

Island, Londýn, Porto, Baleáry, Bulharsko a Řecké ostrovy - na léto máme plno a přes zimu uvidíme... Ne, raději budeme zkoušet létat linky, kam nikdo jiný nelétá smiley oni ví proč, ČSA to musí nejprve objevit. Tvrdá ruka TVS!

0 Citovat

Jak muze nekdo jit na polsky trh s predstavami o nejake efektivite , kdyz tam je wizzair i ryanair... nevim jestli se v soucasne dobe da najit levnejsi let , krome tech narazovek ,treba te Francie za 54 Kc ale v Polsku je ted pravidelna preprava mezi Gdanskem a Warsavou od 4 euro tam i zpet...kdyby treba vymysleli levny let do Warsavy , nebo treba rovnou do Gdanska ,tak by to treba mohlo fungovat,,nebo hodne ted ryanair expanduje v Berline ,, to by snad nemusel byt problem zavest neco levneho do Berlina ,,, jasne oni tvrdi ze nejsou leteckou spolecnosti pro ty nejchudsi,,,, ze se soustreduji na bohatsi klientelu... proc ale teda sve piloty nebo pracovniky vyslali prave ryanairem na cestu do Corku...je to uz delsi cas a pak prisli s tim , ze otevrou linku Praha Cork,,,, zvlastni uvaha, kdyz s teto trasy odesel i sam irsky prepravce Air Lingus ,,trasa uz dokonce byla v nabidce asi za 110 euro jedna cesta ,,,nakonec ani tato trasa neodstartovala ...asi neni co dodat,,,,,

0
6 reakcí